2777
2789

سلام دوستان . دخترم کلاس اول از موقعی که رفته مدرسه چند بار هی میگه یکی از بچه های کلاسش دست میندازه . منم چند بار گفتم دخترم باهاش صحبت نکن. حتی به معلمش هم در مورد یکی دیگه از دانش آموزان که حرف زشت میزنه صحبت کردم گفتم من روی تربیت بچه ام حساسم. دیگه گفتم بزار تو پیج خصوصی به خود مادرش محترمانه بگم . بهش محترمانه گفتم این بچه ها سنشون کم از رو بچگی یه رفتارهای بچه گونه انجام میدن. به دحتر  گلت بگو دست نندازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان بری به همه تذکر بدی این بچه فقط اعتماد به نفس و عزت نفسش میاد پایین 

متاسفانه الان اکثر بچه ها ادب ندارن  باید رو بچه خودت کار کنی که با کی چجوری برخورد کنه 

گفتم به دخترت بگو دست نندازه بعد به من میگه اتفاقا دخترم گفته دخترت اذیتش میکنه . بهم میگه بچه ات اغراق میکنه . منم خیلی از رفتارش ناراحت شدم گفتم دختر من طوری تربیت شده که اغراق بلد نیست و بهش گفتم امیدوارم دیگه اتفاقی پیش نیاد

پیش نیاد بعد میگه من تا الان دخالتی نکردم بهم میگه مثل اینکه خانوم شما دنبال دردسری و دعوا

. منم گفتم بهش من اشتباه کردم اصلا با شما صحبت کردم  همینه که دخترتم دست میندازه بلاکش کردم 

پیش نیاد بعد میگه من تا الان دخالتی نکردم بهم میگه مثل اینکه خانوم شما دنبال دردسری و دعوا. منم گفتم ...

مادری خیلی سخته خسته نباشی، عزیز ناراحت نباش 

چیزی اگه تو مدرسه باشه بهتره بچه ها خودشون حل کنن یا به مربی بگی مستقیم به مامان ها نگو چون اعصابت ده برابر خورد میشه. 

بیشتر هوای بچه تو داشته باش ازش تعریف کن تا اعتماد به نفسش بره بالا از پسشون بر بیاد 

پیش نیاد بعد میگه من تا الان دخالتی نکردم بهم میگه مثل اینکه خانوم شما دنبال دردسری و دعوا. منم گفتم ...

مادری خیلی سخته خسته نباشی، عزیز ناراحت نباش 

چیزی اگه تو مدرسه باشه بهتره بچه ها خودشون حل کنن یا به مربی بگی مستقیم به مامان ها نگو چون اعصابت ده برابر خورد میشه. 

بیشتر هوای بچه تو داشته باش ازش تعریف کن تا اعتماد به نفسش بره بالا از پسشون بر بیاد