ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1388 عنوان کسی دعایی خونده که ثروت از در و دیوار براش ریخته باشه 100 بازدید | 10 پست ممنون میشم تجربتونو بگید ماهم استفاده کنیممن خودم چله زیارت عاشورا برمیدارم رد خور ندارهدیگه تصمیم دارم همیشه چله بردارم وقتی دیدم قدرتشو امروز | 00:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1388 برای چه موضوعی ورمیداری ردخور نداره؟ ثروت و مالی؟ من هم برا مالی هم برا مسایل دیگه برداشتم که نتیجه دیدمتصمیم دارم از این به بعد متوسل بشم و فقط با دعا حاجت بگیرم چون خیلی عقیده دارم
2001rose عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 5187 سوره واقعه برای رزق خوبه و آیت الکرسی بعد نماز این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
naz_goli عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 841 من هم برا مالی هم برا مسایل دیگه برداشتم که نتیجه دیدمتصمیم دارم از این به بعد متوسل بشم و فقط با دع ... خداروشکر💚من سوره های مخصوص ثروت مثل واقعه و ذاریات خوندم ولی اثرنکرد. شاید باید خیلی مداوت میکردم ❤️
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1388 من هم چله زیارت عاشورا هم سوره واقعه هم ترک گناه و ذکر واقعه و نصر هم شنیدم خوبه و تازه شروع کردم انشالله نتیجه میده برا همموون. التماس دعا
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1388 خداروشکر💚من سوره های مخصوص ثروت مثل واقعه و ذاریات خوندم ولی اثرنکرد. شاید باید خیلی مداوت میکردم بله نظر منم همینهنباید دلسرد شدخدا به موقش همه چیو درست میکنهباید ثابت کنبم بهش که ابمان داریم و ناامید نمیشیم
naz_goli عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 841 بله نظر منم همینهنباید دلسرد شدخدا به موقش همه چیو درست میکنهباید ثابت کنبم بهش که ابمان داریم و ناا ... دقیقا. من سنم کم بود خیلی حاجت خوب میگرفتم انگار هرچی بزرگتر میشیم از خدا دورتر اون معصومیت قبل رو نداریم😢تازه الان با متد روز دنیا مثل مدیتیشن و ... آشنایی داریم ولی قبلا بهتر جواب میگرفتیم. منکه اینطور بودم🫠 ❤️
ghalbyakhiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1388 دقیقا. من سنم کم بود خیلی حاجت خوب میگرفتم انگار هرچی بزرگتر میشیم از خدا دورتر اون معصومیت قبل رو ن ... معصومیت داره از دست میرهولی نباید اجازه بدیمهمین دعا و ذکر و نماز و روزه را ترک نکنیم خیلی تاثیر دارهمن گاهی شل میشم تو ابن موارد ولی باز خداروشکر برمیگردم تو مسیر