2777
2789
عنوان

دانشگاه

60 بازدید | 9 پست

هفت ترمه تموم میکنم نمی‌دونم خوشحال باشم یا ناراحت؟؟ خوشحال از اینکه زودتر برم دنبال هدف های دیگم، ناراحت از اینکه خونمون خیلی آرامش ندارم و اذیت میشم مجرد هم هستم و دلتنگ خوابگاه و دانشجو بودنم میشم ، شما بگید خوشحال باشم یا ناراحت؟؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ترمه تموم کردم . ترم ۷فقط ۱۲واحد داشتم . بعداز کارشناسی دیدم خبری نیست از کار تو خونه هم بمونم ...

چرا استخدامی شرکت نکردید 

شرکت کردم . الآن بعداز ۵سال از فارغ التحصیلی ارشد تونستم تو یکی از این آزمون ها قبول بشم و مشغول به ...

۵ سال شرکت کردید یا بعد از پنج سال شرکت کردید ؟ میتونم بپرسم چ آزمونی و سخت بود یا نه چون منم می‌خوام استخدامی بانک شرکت کنم اگه خدا بخواد 

اخه دوستدارم برم سرکار ولی همه میگن آزمون استخدامی هیچکس قبول نمیشه و سخته و فلان

گوش نکن بابا 

مگه چه ادمایی حالا استخدام میشن اونا هم ادمایی هستن مثل تو 

تو بخون

زنجیر شده ام 

گوش نکن بابا مگه چه ادمایی حالا استخدام میشن اونا هم ادمایی هستن مثل تو تو بخون

از سوالات اطرافیانم خیلییی اذیت میشم . همش میگن کی میری سرکارررر کی قرارع کارمند شی فلان شی