2777
2789

فقط بیخیالی باور کن منم همینطور بودم با کوچکترین چیزی ..ولی الان فهمیدم هیچکس از خودم مهمتر نیست 😊

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بزنید باهاش ...... اروم میشید منم حساسم و زودرنج و بهانه گیر   ولی خب براش توضیح میدم میگم این حرفو زدی ناراحتم کردی اینکارو کردی ازت دلگیرم و.......... حتی توی برخورد با بقیه هم همینم اگر ناراحت بشم از کسی کاملا توی کلامم نشون میدم    ولی خب کلا خصلت خوبی نیست   

هیچی زمان که بگذره پوستت کلفت میشه . چون دوسش داری نمیتونی ازش بگذری . فقط حسابی سفت وسخت میشی 

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
حرف بزنید باهاش ...... اروم میشید منم حساسم و زودرنج و بهانه گیر     ولی خب براش توضیح مید ...

اخه تا میاد قضیه قبلی رفع و رجوع شه ناراحتی جدید پیش میاد..نمیدونم اصن دیگه بگم یانه

اخه تا میاد قضیه قبلی رفع و رجوع شه ناراحتی جدید پیش میاد..نمیدونم اصن دیگه بگم یانه

خب میگذره تا اشنا شن کاملا با روحیات شما . برای ما پیش اومده که مثلا داشتیم حرف عادی میزدیم بعد نامزدم بی منظور نظرشونو راجع به موضوعی گفتن من یهو زدم زیر گریه کلا هنگ کرد بنده خدا گفت اخه منظوری نداشتم اصلا چیشده اخه    ولی خب خیلی گذشت اینقدر رفتارهای مشابه دید دیگه متوجه شد اما خودم خیلی ناراحتم چون بیشتر ازهمه من اذیت میشم همش مامانم میگه با این اخلاق زود پیر میشی  

خب میگذره تا اشنا شن کاملا با روحیات شما . برای ما پیش اومده که مثلا داشتیم حرف عادی میزدیم بعد نامز ...

خوبه حداقل همسر درك و همراهیت میكرده...من خیلی این اتفاق برام نمیفته

اره امیدوارم به مرور متوجه بشه