2777
2789
عنوان

هر زبانیو یاد بگیر 🌍✨

69 بازدید | 4 پست

سلام دوستای عزیزم 😇  

من یه برنامه خیلی بامزه و مفید پیدا کردم برای یادگیری زبان 

من خودم مدرک زبان انگلیسی دارم و خیلی دلم میخواست یه زبان دیگه ای هم یاد بگیرم مثل فرانسوی ✨️  گفتم با شما هم به اشتراک بذارم شاید به دردتون بخوره 🦉💚  

اسمش *Duolingo (دولینگو)*  یه اپلیکیشنه که باهاش می‌تونی هر زبانی رو که دلت بخواد، یاد بگیری 

من خودم چند روزه دارم باهاش کار می‌کنم و واقعاً حس می‌کنم کمکم کرده مخصوصاً برای لغت و تلفظ 

درساش کوتاهن، وقت زیادی نمی‌گیرن و طراحی‌ش جوریه که آدم خسته نمی‌شه 😍  روزی فقط ۱۰ دقیقه تمرین، بعد یه مدت خودت پیشرفتت رو حس می‌کنی 😍

فقط کافیه اپ رو از گوگل‌پلی یا اپ‌استور دانلود کنی، با ایمیل یا حساب گوگل وارد شی و زبان مورد نظرت رو انتخاب کنی.  

اگه تازه‌کاری، نگران نباش! خودش از پایه آموزش می‌ده و مسیر یادگیریت کاملاً مرحله‌به‌مرحله‌ست 💫  

🚫 چند تا نکته ریز هم بگم:

- فعلاً زبان فارسی نداره، یعنی باید یه ذره انگلیسی بلد باشی تا بتونی ازش استفاده کنی.  

- نسخه رایگانش عالیه، فقط یه محدودیت کوچیک داره: اگه زیاد اشتباه کنی، «قلب‌هات» تموم می‌شن و باید مرور بزنی یا یه کم صبر کنی تا دوباره پر شن ❤️  

- نسخه پولی هم داره (به اسم Duolingo Super) که تبلیغ‌ها رو حذف می‌کنه و امکانات بیشتری می‌ده، ولی لازم نیست بخریش تا یاد بگیری.  

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست 

خیلی ممنون که بهمون گفتی

خواهش میکنم جانم ✨️

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار نصب کردم فقط کلمه میداد. درسی نداشت. خوشم نیومد حذف کردم

من قبلا برای انگلیسی استفاده میکردم حذف کردم مجددا نصب کردم😇 البته من فعلا هدفم تفریحی و راضیم اگه جدی شد حتما دنبالش میرم