2777
2789

بچه ها ۶هفته باردارم و سمت چپ شکمم حس میکنم ی چیز سفتی هست یکمم درد خفیفی داره انگار تیر میکشه خیلی نگرانم ممکنه جنین باشه ولی خیلی کوچلوئه الان😞 نبض هم داره حسش کردم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

اره بگو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا شما هم پیش اومده؟

بله گاهی دردی مثل درد پریود حس میکنی یا تیر میکشه اینا بخاطر جا باز کردن رحم و افزایش ترشح هورمون هست اما نبضش الان فقط با دستگاه های پیشرفته معلوم میشه نه با دست

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

چیزی نیست عزیزم . نترس . منم اوایل بارداری اینجوری بودم . رحم داره کش می یاد یه موقع هایی شکم سفت میشه. زیر دل درد میگیره . به دکترت بگو ولی ینبار رفتی شاید لازمه شیاف بزاری . هفته ۱۰ و ۱۱ رو رد کنی دردت کمتر میشه 

اره بگو

نگرانیت کاملاً طبیعی است، مخصوصاً در اوایل بارداری. توضیحاتی که دادی—احساس یک توده سفت در سمت چپ شکم با کمی درد تیر کشنده و حتی حس کردن نبض—چند نکته مهم دارد که باید مد نظر داشته باشی:

1. در هفته ششم بارداری، جنین هنوز خیلی کوچک است. معمولاً جنین در این مرحله به اندازه یک عدس است و با دست لمس نمی‌شود. پس چیزی که با دست حس می‌کنی، به احتمال زیاد جنین نیست.

2. ممکن است این توده علت‌های دیگری داشته باشد، از جمله:

کیست تخمدان: برخی کیست‌ها در اوایل بارداری شایع هستند و می‌توانند باعث درد خفیف و احساس سفتی شوند.

رگ‌های برجسته یا رگ‌های پالس‌دهنده: گاهی می‌توانی نبض رگ‌ها را احساس کنی.

مشکلات گوارشی یا عضلانی: یبوست، گاز معده، یا انقباضات عضلانی هم ممکن است شبیه “توده سفت” باشند.

3. علائم هشداردهنده که نیاز به مراجعه فوری دارند:

درد شدید یا ناگهانی شکم

خونریزی واژینال

سبکی سر، تهوع شدید، تب

با توجه به اینکه نبض هم حس کرده‌ای و توده وجود دارد، بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک یا متخصص زنان مراجعه کنی و سونوگرافی انجام بدهی. سونوگرافی در این مرحله می‌تواند تشخیص بدهد که جنین سالم است و علت توده چیست.

اگر بخواهی، می‌توانم لیست علت‌های شایع احساس توده در اوایل بارداری همراه با شدت درد و اقدامات لازم را برایت آماده کنم تا وقتی به پزشک می‌روی آماده باشی.

می‌خوای این کار را انجام بدهم؟

😘🙃🙂

بله گاهی دردی مثل درد پریود حس میکنی یا تیر میکشه اینا بخاطر جا باز کردن رحم و افزایش ترشح هورمون هس ...

ان شالله اینطوری باشه مرسی ازت

چیزی نیست عزیزم . نترس . منم اوایل بارداری اینجوری بودم . رحم داره کش می یاد یه موقع هایی شکم سفت می ...

من منتظرم یکم بگذره بعد برم دکتر از هفته ۸ ب بعد یا الان برم؟

نگرانیت کاملاً طبیعی است، مخصوصاً در اوایل بارداری. توضیحاتی که دادی—احساس یک توده سفت در سمت چپ شکم ...

خیلی ممنونم ابجی زحمت کشیدی