2777
2789

داداشم خونه مامانبزرگ پدری ام رفته بود پسرعمومم پیشش بود بحث ازدواج داداشم شده بود مامانبزرگم بهش گفت خب برو دخترخاله هاتو بگیر(حالا قصه اش طولانیه یعنی منظورش این بود از طرف پدری ات که دخترعمه اته نگیر)بعد داداشم یکم داغ می‌کنه میگه من کی گفتم می‌خوام ازدواج کنم و فلان بعد مامانبزرگم میگه مگه ازدواج چشه خواهرتم (من)باید ازدواج کنه بعد همونجا سریع پسرعموم برمیداره میگه نه اونو باباش عروس نمیکنه 

میگم یعنی ترسیده مامانبزرگم(سابقه داره واسه اون یکی پسرعمومم درست کرده بود گفته بود باید دخترعموتو بگیری و اینا) ترسیده با این سابقه یه وقت برای اون حرف درست کنه بیاد منو بگیره با خودش همچین فکری کرده گفته یه چیز بگم سریع تموم بشه که یه وقت نچسبوننش به من؟؟؟؟بچه ها شما جای من بودید چه برداشتی می‌کردید خیلی دلم شکسته از گریه دارم دق میکنم من عاشق پسرعموم بودم الان یهو یادم اومد هررررر چی فکر میکنم واقعا منظورش همین بوده یا من توهم زدم و اینجوری برداشت کردم؟میشه بهم بگید معنی حرفشو💔

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم منظورش این باشهمنظورش اینه بابات فعلا نمیخاد تورو شوهربده

جدی میگی یا برای دلخوشی امه 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

وای نه عزیزم چه ربطی داره فقط گفته بابات الان شوهرت نمیده گریه نکنننننن

دارم دق میکنم 

بخدا تحمل این یکی نداشتم انقدر هر جا رفتم خوردم کردن یهو فکر کردم منظورش اونه تمام بدنم سرد شد💔

عزیزم خیلی سخت گرفتی من خودم نوشخوارفکری دارم یعنی خیلی حساسم ولی پسرعموت واقعا منظوری نداشته و گفته ...

آرومم کردید خیلی دعاتون میکنم تو نمازشبم شمام دعا کنید برام 

داشتم دق میکردم