2777
2789
ن خب دکترا میگن بخاطر بند ناف باید بیرون باش نباید استفاده بشه تا ناف بچه بیوفته

میگن تو پوشک نباشه و گرنه باید زیر لباس باشه در هر صورت

نمیشه ک ناف بچه لخت بیرون باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم ماه هفتم هستم دارم سیسمونی میگیرم اینو موندم چ کنم

نگیر ۴ دست لباس سایز یک پیراهن شلوار .سرهمی نبر بیمارستان کلا نخر بابا چون نافش درد میگیره و کای بی بی عوض کردن سخته چن نوزادی.

.
میگن تو پوشک نباشه و گرنه باید زیر لباس باشه در هر صورتنمیشه ک ناف بچه لخت بیرون باشه

بخدا نمیدونم منم مامان اولی که بی تجربه ام، یکی می‌گفت جنسیت بچه رو می‌خوان چک کنن چکاپ اینا سرهمی دردسره

دستکش ک الان دکترا میگن نمیخوادی بلوز شلوار بگیر با ی ست کلاه و جوراب البته من کلاه هم نمیذاشتم براش

دستکش از نون شب واجب تره ۳دست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من ی ست کلاه دستکش خریدم وچون واقعا ب دردت نمیخوره.یه ست سرهم‌ی فقط بخر از بیمارستان میاریش خونه..چون ۰قدر خریدم سر بچه ادل همش موند برایتون باز اونم نپوشید الکی نخر

.
بخدا نمیدونم منم مامان اولی که بی تجربه ام، یکی می‌گفت جنسیت بچه رو می‌خوان چک کنن چکاپ اینا سرهمی د ...

ناف ۴روزگی میافته در هر شورت تو لباسه

تو پوشک نباید کرد