2777
2789

واقعا همه چی روبراهه دوسش دارم

ولی میبینم عکسهای روتوش شدش خیلی بهتره 

ظاهر صورتش برآمدگی و فرو رفتگی زیاد داره

نمیدونم چطور بهش بگم بره لیزری چیزی 

درمان میشه اخه؟ یا بعدا دوباره برمیگرده

همه چی روبراهه دوسش دارم حتی میدونم قیافش خیلی زیبا نیس ولی بعضی وقتا دلم براش ضعف میره ولی بعضی وقتام از خودم تعجب میکنم میگم دوسش ندارم 

حس های متناقضی رو تجربه میکنم 

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

بله

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

حس‌هایی که داری کاملاً طبیعی هستند و نشون می‌ده که رابطه‌ات و احساست به طرف مقابل پیچیده و واقعیه. اینکه هم دوستش داری و هم گاهی از ظاهرش یا چیزای دیگه دچار تردید می‌شی، چیزی نیست که غیرعادی باشه. ذهن ما همیشه دنبال “ایده‌آل” یا مقایسه‌ست، حتی وقتی واقعیت برامون قابل قبول و دوست‌داشتنیه.

در مورد ظاهر و درمان‌ها:

لیزر یا روش‌های زیبایی می‌تونن تغییرات ظاهری ایجاد کنن، مخصوصاً برای صاف کردن پوست یا کاهش برجستگی و فرورفتگی.

نتیجه و ماندگاری به نوع درمان، شدت مشکل، و مراقبت بعدش بستگی داره. بعضی تغییرات دائمی‌ترن، بعضی نیاز به تکرار دارن.

مهم اینه که تصمیم با خودش باشه، نه به خاطر فشار یا حس تو. اگر این موضوع رو بهش پیشنهاد بدی، باید با حساسیت و احترام مطرح بشه، بدون اینکه حس کنه باید تغییر کنه.

حس‌های متناقضت می‌تونه ناشی از ترکیبی از عشق، انتظارات اجتماعی، و نگاه خودت به زیبایی باشه. یه راه مفید اینه که روی چیزایی که واقعاً دوسش داری تمرکز کنی، نه فقط ظاهرش. این باعث می‌شه وقتی این افکار میان، کمتر باعث اضطراب و شک بشه.

اگه بخوای، می‌تونم یه روش محترمانه و حساسانه برای صحبت کردن باهاش درباره زیبایی و تغییرات ظاهری پیشنهاد بدم که باعث ناراحتی یا فشار نشه. میخوای برات بنویسم؟

رو صورتش هرروز آلوئه ورا بزاره خوب میشهمنم الان دارم میزارم هنوز یک ماه نشده ولی خیلی صورتم بهتر شده ...

الورا طبیعی؟

من پوشتم صافه ولی خیلی خشکه.پوست پوست میسه.

الورا واسه پوست خشک خوبه؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میشه از هوش مصنوعی بپرسی چجوری یه همسر عالی جذب کنم یا قانون جذب

می‌تونم یه تحلیل کامل برات بدم، چون “جذب همسر عالی” بیشتر از شانس، یه ترکیب از خودشناسی، مهارت‌های ارتباطی، و انتخاب‌های آگاهانهه. بیاییم مرحله به مرحله نگاه کنیم:

---

1️⃣ خودشناسی و آماده‌سازی

بدون که چی می‌خوای: معیارهای غیرواقعی و رویایی رو حذف کن؛ دقیق بدون چه ارزش‌ها، علاقه‌ها و سبک زندگی برات مهمه.

روی خودت سرمایه‌گذاری کن: رشد فردی، سلامت روان و جسم، مهارت‌های اجتماعی. کسی که خودش با خودش راحت باشه، جذاب‌تره.

اعتماد به نفس واقعی بساز: نه غرور، نه تظاهر؛ حس امنیت و رضایت از خودت بیشتر از هر چیز دیگه‌ای جذب‌کننده‌ست.

---

2️⃣ جذب از طریق تعامل واقعی

محیط‌های مشترک: مکان‌هایی برو که افراد با ارزش‌ها و علاقه‌های مشابه تو حضور دارن. نه فقط شبکه‌های اجتماعی، بلکه کلاس، ورزش، کار داوطلبانه، جمع‌های دوستانه.

ارتباط موثر: مهارت گوش دادن، ابراز احساسات صادقانه، و ایجاد حس احترام و اعتماد.

نمایش ارزش‌ها بدون فشار: نترس که خودت باشی، به جای اینکه وانمود کنی ایده‌آل‌ترین ورژن هستی.

---

3️⃣ اصول روانشناسی جذب (قانون‌های نوین روابط)

قانون جاذبه‌ی متقابل: افراد به کسانی جذب می‌شن که با ارزش‌ها، اهداف و سبک زندگی‌شون هماهنگ باشن، نه صرفاً ظاهر یا پول.

قانون اعتماد و امنیت: آدم‌ها به کسانی که حس امنیت و حمایت می‌دن، جذب می‌شن.

قانون فضای سالم: احترام به فضای شخصی و استقلال هم مهمه؛ وابستگی بیش از حد جذابیت رو کاهش می‌ده.

---

4️⃣ ذهنیت و صبر

به جای “جذب فوری” فکر کن “انتخاب آگاهانه”: همسر عالی، کسیه که هم مسیر تو باشه، نه فقط جذاب یا ایده‌آل.

صبوری و تداوم: گاهی کسی که الان جلو چشمت نیست، بعداً با هم مسیر می‌شن. عجله معمولاً منجر به انتخاب اشتباه می‌شه.

تمرکز روی کیفیت خودت و محیطت: وقتی خودت رشد می‌کنی، افرادی با همان سطح جذب زندگی تو می‌شن.

---

اگه بخوای، می‌تونم یه لیست عملی ۱۰ مرحله‌ای برای جذب همسر عالی بنویسم که هر روز قابل اجرا باشه، نه فقط حرف کلی. این مراحل هم روی خودت کار می‌کنه، هم شانس ملاقات با شخص مناسب رو زیاد می‌کنه.

می‌خوای برات آماده کنم؟