2777
2789

بنظرم کلاسای آموزشی بفرس مهد اصن جای خوبی نیس 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کلاسای آموزشی بفرس مهد اصن جای خوبی نیس

یه جلسه فرستادم بچه گرسنه و تشنه برگشت حتی یک بارم در کیفشو باز نکرده بود صداش میومد ک تشنمه مربیه ده دقیقه طول کشید تا کیفشو پیدا کنه آخرش در زدم اوردمش بیرون دیدم بچم هیچی نخورده

اگه میتونی کاردرمانی ذهنی ببر

باهاش بازی و تمرینات مفید برای نقص تمرکز رو کار میکنه

خیلیم برای مدرسش بدردش میخوره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

به نظرم هیچکدوم فعلا زوده براش میگن بچه تا ۷ سالگی باید بازی کنه نباید بند کلاس و درس بشه

بچه ی من نیمه اولیه من امسال نفرستادم پیش دبستانی ولی سال دیگه شش میشه حتما باید بفرستم

چرا جای خوبی نیست عزیزم؟

من خودم بچم هنوز ۹ماهشه اما دوستم پارسال بچش ۴سالش بود فرستاد مهد میگفت درطول دوماه بچم اینقدرررررر بی ادب شده بود یه حرفاو رفتارای زشتی یاد گرفته بود ک نگو.میگه ازمهد کشیدمش بیرون گذاستمش کلاس چرتکه هم اخلاقش خوب شد هم ب مدرسه اماده شده بودالانم بخاطر نیمه اولی بودنش تو۵سالگی رفت پیش دبستانی 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یه جلسه فرستادم بچه گرسنه و تشنه برگشت حتی یک بارم در کیفشو باز نکرده بود صداش میومد ک تشنمه مربیه د ...

خب اون دیگه مربی نامردی کرده باید حواسش ب بچه میبود

من خودم بچم هنوز ۹ماهشه اما دوستم پارسال بچش ۴سالش بود فرستاد مهد میگفت درطول دوماه بچم اینقدرررررر ...

بچه من نیمه اولیه من نفرستادم امسال

خب امسالم چه فرقی کرد فحش یاد میگیره

بچه من نیمه اولیه من نفرستادم امسالخب امسالم چه فرقی کرد فحش یاد میگیره

چرا بعرس یاد بگیره خوبه ک اماده بشه.

ن میگفت راضی.

من اینقدر میترسم ازبچه بزرگ کردن واقعا تواین مملکت سخته تربیت بچه خیلی