واقعا پول حلال بود از شکم و مسافرت و همه چی میزدم حقوق خودم و شوهرم سکه میخریدم یا وام میگرفتم قسط میدادم بالاخره میشد بریز و بپاش کنم مسافرتهای آنچنانی برم و.....بعد یکسال و ۳ماهه پیش فروختم آپارتمان به قصد سرمایه گذاری خریدم آخه چه میدونستیم ترامپ میاد یا هر چی ۲ میلیارد و نیم رفته رو سکه ۲۰۰ میلیون رفته رو خونه تازه اگه کسی بخره اونم با اینهنه دردسر مستاجر و ثبت و بنگاه و کوفت زهرمار تقصیر بنگاهی ها کردن تو مخ شوهرم ملک خیانت نمیکنه این دیگه چی بود
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
هه خواهرررر سال ۹۵ طلا داشتیم تا ۹۷ بالا نمیرفت بعد مردم خونه میخریدن فرداش با سود میفروختن یه سطل رنگم نیپاشیدن بهش حالا ما اومدیم خونه خریدیم طلا میره بالا