2777
2789
عنوان

پیشکسوت نسل زد سپیده شاخ دهه هشتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست
ببین الان من کلی دهه نودی میشناسم پیج دارن و لباسای نیمه برهنه میپوشن،ولی ادب و تربیت شون خدااااایی ...

اره واقعا اون ویدیویی که الان ازش دیدم میگفت سلام به هشتادیای عزیزم و هفتادیای ک...
بعد گفت دوست پسرم کنارمه میخواد یه چیزی بگه . اونم گف ک تو ک هرکی کامنت ک بزاره و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا اون ویدیویی که الان ازش دیدم میگفت سلام به هشتادیای عزیزم و هفتادیای ک...بعد گفت دوست پسرم ...

اتفاقا همونو هرازگاهی تو اکسپلور یه عده میذارن که نمیذاریم این سم یا عفونت از تاریخ پاک بشه و مردمم  میان کامنت تمسخرآمیز میذارن هرهر میخندن.

اون زمان هم کَسی بالاسر اینا نبوده بگه عزیزم بعدا عقلت برسه خیلی پشیمون میشی،نکن.

://////

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

اتفاقا همونو هرازگاهی تو اکسپلور یه عده میذارن که نمیذاریم این سم یا عفونت از تاریخ پاک بشه و مردمم ...

دقیقا . منم حس میکنم یا پشیمون شده و کلا مجازی دوباره نیومده یا خانوادش دیگه نذاشتن ادامه بده