2777
2789
عنوان

چقدر بعضی خانواده ها محارم دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست
اها چرا اینکار کردی؟نمیدونم والا طرف درباره شمخانی و عروسی دخترش گذاشته یود که منم ی پست گذاشتم براش ...

اعصاب ی عده ساندیس ی رو نداشتم .....

نکنه گقتن هوش مصنوعیه دختر شم .ونی 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

اعصاب ی عده ساندیس ی رو نداشتم .....نکنه گقتن هوش مصنوعیه دختر شم .ونی

افرین دقیقا طرف اومده بعد داره ازش حمایت میکنه میگه تهمت د ز دی نزن بهشون 😅 

نه بابا واقعیه 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلی گفتماصلا چه حوصله ای دارن که فکر کنن کی محرم است کی نامحرم خدایی حیا خیلی هم ربطی به محرم و ن ...

اصلا معنی محرم و نامحرم رو خیلیا اشتباه متوجه شدن

محرمدیعنی کسی که ازدواج باهاش حرام شده یعنی فقط نمیتونی ازدواجدکنی باهاش نه اینکه کل اندام های جنسی و جذابدو جلوشنمایان کنی 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
افرین دقیقا طرف اومده بعد داره ازش حمایت میکنه میگه تهمت د ز دی نزن بهشون 😅 نه بابا واقعیه

حالا اگر خونه و زندگی این جماعت حمایت کننده رو ببینی باید از صندوق صدقات براشون پول جم کنی ...بعد طرفداری لوکس نشین ترین جنایت‌کاران رو میکنن .....

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

اصلا معنی محرم و نامحرم رو خیلیا اشتباه متوجه شدنمحرمدیعنی کسی که ازدواج باهاش حرام شده یعنی فقط نمی ...

من هم دیدم طرف همه جور لوندی و سبکسری و عشوه و ادا میاد برای عموی مثلا دو سال از خودش بزرگ تر 

یا لباس خیلی   باز می پوشه 

میگه عمو  محرم است

من که عقلم میگه چنین چیزی درست  نیست 

حالا اگر خونه و زندگی این جماعت حمایت کننده رو ببینی باید از صندوق صدقات براشون پول جم کنی ...بعد طر ...

نایس💫👌🏻 بعدم مثلا آزادی بیان داریم... تا حرف میزنین تعلیق و سرکوب و ... ایول بابا آزادی رو 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

من عروسیم همین شکلی بود ۶ تا دایی دارم ۳ تا عمو دارم با بابابزرگ پدرم و پدر شوهرم ۱۲ تا مرد اومدن مر ...

اومدن  زنونه 

نه من مرد محرمی تو زندگی ام نیست

یکی دو تا دایی دارم که حس ششم از بچگی می گفت ازشون رو بگیرم