2777
2789

دوستان لطفا همه یه مطلب طنز ... یه مطلب خنده دار ...جوک بزاره ...ببینم امشب میریم همگی باهم تو پر بازدید ترین یا نه ؟! 

بیاید بیخیال همه چی فقط یکم بخندیم ! 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چيزى به ذهنم نميرسه😑ولى چه تاپيك خوبى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یارو میخاست بره تونس نتونس😆😆😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

نخندین ناراحت میشم 😒

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

خوب حوصله داری بخدا اونقددلم برایکی تنگ شده ک نفسم دیگه بالانمیاداونقد سخته تحمل دوریش برام ومن هیچ‌کاری ازدستم برنمیادجز تحمل 

لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘

به دختره گفتم پیانو میزنم گفت اگه راست میگی بگو اسم سه تا پدالش چیه؟

منم گفتم گاز و ترمز و کلاج دیگه!

فکر کنم پیانو اونا اتومات بود

نمیدونم چرا بلاکم کرد😐

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

اینقد غم و غصه لاینحل دارم چاره ای جز خندیدن نمیمونه. 

من یه مدت هدفم این بود وکیل بشم برم قوه غذاییه یکم غذا بخورم...
بعدا فهمیدم اون یه چیز دیگست، برای همین کل زندگیم خراب شد...

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
به دختره گفتم پیانو میزنم گفت اگه راست میگی بگو اسم سه تا پدالش چیه؟ منم گفتم گاز و ترمز و کل ...

😀😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی