2777
2789

ما دو سال رابطمون لانگ دیستنس بود بعد دیگه کات کردیم تا همین مردادماه که برگشتیم. اولین بار ک کات کردیم من واقعا داغون بودم افسردگی شدید در حدی ک فقط مرگ‌میخواستم. اما امسال کم کم خوب شدم تا اینکه مرداد ماه‌پیام داد همو ببینیم.(من خیلی آرزوی دیدنش داشتم چون تاحالا ندیده بودمش) خلاصه همو دو بار دیدیم. مثل تصوراتم بود تقریبا. اونم ازم خوشش اومده بود.(بنظرم) اینم بگم از نظر ظاهری و شخصیتی من ازش سرترم.

ما تو چت تقریبا سردیم. چند روز پیش یهو گف توهم ک درگیری منو کلا فراموش کردی:/

الان نمیفهمم بهونه بود یا چی؟ (نظرتونو بگید)

من قبول کردم ک مسیرامون ازهم جداس ولی فقط یچیزی بگید یکم دلم آروم بگیره🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچی کات کردین؟ 

با همین چنتا کلمه نمیشه فهمید منظورش چی بوده

ممکنه توجه بخواد ازت

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

فقط اینو بدون هیچ مردی هییییچ کسی نباید اینقدر برات مهم باشه بخاطرش گریه کنی .من خودمم دیر فهمیدم واسه کسی گریه کردم که هیچ ارزشی نداشتم براش البته تو ظاهر عاشق بود اما چیزیکه ثابت شد این بود که عشقی درکار نیست. هیچ کس ارزش اینو نداره بخاطرش خودتو ناراحت کنی ...

اصلا فاز اینایی که میرن تو رابطه لانگ رو نمیفهمممممم

یجوری میگی میرن تو رابطه لانگ اینگار علم و غیب داریم که قراره لانگ شه یا نه 😐

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر