2777
2789
عنوان

خانما توروخدا گروه صیغه یابی میشه خود به خود بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 58 پست
تلگرام هم پیش میاد اما برای من موبوگرام بوده.سلامت باشین عزیزم.اخه خیلی دردناکه.خودکار عضو بشی و آبر ...

اره خیلی وحشتناکه خداروشکر بزا من پیش نیومده انشالله دیگه برا کسی پیش نیاد چون باعث میشه اتفاق بد بیوفته 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی وحشتناکه خداروشکر بزا من پیش نیومده انشالله دیگه برا کسی پیش نیاد چون باعث میشه اتفاق بد بی ...

بله عزیزم برای هیچکس الهی پیش نیاد.

آبرو خیلی مهمه.

شما که پرسیدین پس چرا خارج نشدن،شاید اعلان براشون نمیره و متوجه عضو شدنش نشدن خودشون.

یا در قسمت ابری و پنهان یا اواخر لیست کانال هاست.

پیش میاد این موارد

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

من هر وقت بخوام فیلمی سریالی دانلود کنم به زور تو این کانالا عضوم میکنه پشیمون میشم

منم الان یادم اومد میخواستم فیلم دان کنم مجبورم کرد عضو شم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بله عزیزم برای هیچکس الهی پیش نیاد.آبرو خیلی مهمه.شما که پرسیدین پس چرا خارج نشدن،شاید اعلان براشون ...

اول های لیست هست چشمم خورد بهش 

میترسم خودش عضو شده باشه 

اول های لیست هست چشمم خورد بهش میترسم خودش عضو شده باشه

نه بد به دلتون راه ندید.

متاسفانه از هر ۱۰ کانال تلگرام و این ها،۹تاش این تبلیغاته.البته متاسفانه.من که درحال حاضر تلگرام ندارم چون همون اتفاق باعث شد دستم رو داغ کنم😅

آره  اگر برنامه اصلی تلگرام نصب نکنی، و غیر رسمی باشه ،همیشه نا خواسته وارد کانال های صیغه یابی و خاک بر سری میشی، علاوه بر این حتی از طرفت ناخواسته برای مخاطبین پیام تبلیغاتی مزخرف هم میره،  چندسال قبل همچین بلایی سرم اومد برا تمام مخاطبام پیام رفته بود

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
خواهر من تلگرام اصلی رو نصب نکرده بود،این گروهها واسش میومد،بعد همه مخاطبینشو خودبه خود عضو گروهها م ...

آبرو برای آدم نمی مونه.البته خب ازقصد نبوده و تبلیغ کانال ازطزف برنامه بوده و از دست ما خارج بوده‌.

من خودم نمیدونستم.به منم‌یکی از دوستانم پیام داده بودن و گفتن انلاین شو فلانی جان.رفتم و اولش شوخی کردن و گفتن این چه کانالیههه!!

باز خوبه دوستم از قبل میدونستن و پیش داوری نکرد راجبم ومیدونست همچنین چیزی اتفاق میوفته و خدا خیرش بده که سریعا بهم گفته و منم اطلاع رسانی کردم و عذرخواهی🥺🌱

نه بد به دلتون راه ندید.متاسفانه از هر ۱۰ کانال تلگرام و این ها،۹تاش این تبلیغاته.البته متاسفانه.من ...

مرسی ازتون مصمم شدم رفتم نگاه کردم اولای کانال دیدم یه اشغال کثافت یه عالمه آدم اضافه کرده به گروه خدا نگذره ازش 

خداروشکر خودش عضو نشده 

نمی‌دونم چکار‌کنم بیام بیرون یا نه

خواهر من تلگرام اصلی رو نصب نکرده بود،این گروهها واسش میومد،بعد همه مخاطبینشو خودبه خود عضو گروهها م ...

نگاه کردم دیدم کسی عوضش کرده خیالم راحت شد

آره اگر برنامه اصلی تلگرام نصب نکنی، و غیر رسمی باشه ،همیشه نا خواسته وارد کانال های صیغه یابی و خا ...

نمی‌دونم خودم بیام بیرون از گروه یا صبر کنم 

مرسی ازتون مصمم شدم رفتم نگاه کردم اولای کانال دیدم یه اشغال کثافت یه عالمه آدم اضافه کرده به گروه خ ...

خواهش میکنم عزیزم.خب خداروشکر دلتون آروم شد🙏🥰

هرجور صلاح میدونید،ازشون شناخت دارید،طبق شناختی که دارید عمل کنید بهتره🌱

آره بکی بود تلگرام فارسی داشت مدام بقیه رو عضو میکرد توی این گروههانه عمداتلگرامای فارسی اینکار و ان ...

وای خدا ازشون نگذره