2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم شایدم اون از من

129 بازدید | 16 پست

اصلا نمیتونیم با هم ارتباط بگیریم همیشه با من مشکل داره زمین تا آسمون رفتارش با من تا خواهرم فرق داره 

هیچوقت به من احترام نذاشت و بهم ابراز علاقه نکرد در صورتی که همیشه همه اینا برای خواهرم بود 

عجیبه برام همیشه احترامو قانون و ظاهر و رفتار منو بقیه ببشتر از خواهرم تایید میکنن ولی اون چند برابر من اعتماد به نفس داره چون دوستش دارن ولی برای من اینطور نیست گناه کردم بچه دوم شدم ؟ 

چند ساله متوجه سادگیه تودمو سوء استفاده مادرم شدم و رفتارمو تغییر دادم ولی انگار که چون نمیتونه ازم استفاده کنه بدتر شده نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا خلقیات بعضی آدما با هم نمیخوره‌. نمی‌سازن با هم. جور در نمیان‌. ممکن هم هست دوست داشته ب ...

اخه اگه ذره ای از همون محبتی که به خواهرم داشتو به من میداد من راضی بودن به خدا دریق از یک جان گفتن به من حالا بماند که دم به دقیقه دلش برای خواهر تنگه با ناز برلش هرچی بخواد فراهمه ولی من نه حتی رفتار مشابهی باهامون نداره فقط تبعیض فقط فرق 

منم چند شب پیش همین تاپیکو زدم.منم هرچی با مادرم سرد تر شدم بلکه بهم محبت کنه و از دلم دربیاره ولی ا ...

ازدواج کردی ?

به خدا از ازدواج از هرگونه ارتباط با جنس مخالف و کلا همه متنفرم ولی برای فرار ازین خونه سرد به سرم میزنه برم حتی نمیدونم محبت دیدنو محبت کردن چطوری 

اخه اگه ذره ای از همون محبتی که به خواهرم داشتو به من میداد من راضی بودن به خدا دریق از یک جان گفتن ...

یه چیزی بهت بگم؟ من دیوانهٔ دخترمم. عاشقشم. ولی گاهی رد میدیم هر دو. باور کن گاهی فقط برای اینه که اخلاقاتون با هم جور در نمیاد.

با این حال وظیفهٔ یک مادره که محبتشو نشون بده‌. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
قبلا نمیشدم ولی مدتیه که این تعارضات بینمون بیشتر شده و تنش بینمون زیاده

در سن بلوغ نیستینمیخوام بگم درد و رنجت الکیه و حق نداری، اما اگه هستی، بعد از این دوره واقعا احساساتت تغییر میکنه و شدت ناراحتیت کم میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
منم چند شب پیش همین تاپیکو زدم.منم هرچی با مادرم سرد تر شدم بلکه بهم محبت کنه و از دلم دربیاره ولی ا ...

یعنی ازش دوری میکنی که بهت توجه کنه؟ شما چند سالتونه؟؟

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

یه چیزی بهت بگم؟ من دیوانهٔ دخترمم. عاشقشم. ولی گاهی رد میدیم هر دو. باور کن گاهی فقط برای اینه که ا ...

اینم هست ولی چرا این همه سردی و در اخر این همه منت بابت کاری کع برای بچه دیگشون میکنن باز اونا ناز میکنن 

در سن بلوغ نیستینمیخوام بگم درد و رنجت الکیه و حق نداری، اما اگه هستی، بعد از این دوره واقعا احساسات ...

نه دیگه من بالای ۲۵ سالمه از بلوغ گذشته اون موقع تو سری خور بودم فقط بله چشم قربان‌گو دیدم شدم نوکر و کلفت بقیه 

ازدواج کردی ?به خدا از ازدواج از هرگونه ارتباط با جنس مخالف و کلا همه متنفرم ولی برای فرار ازین خونه ...

آره ازدواج کردم الان شرایط بدتره جلو شپهرم مجبورم حفظ آبرو و حفظ ظاهر کنم. از اون طرف مامانم چسبیده له زنداداشام و واسه اونا همه کاری میکنه..... ولی همیشه منو نادیده گرفته و همیشه منو بی عزت میکنه

آره ازدواج کردم الان شرایط بدتره جلو شپهرم مجبورم حفظ آبرو و حفظ ظاهر کنم. از اون طرف مامانم چسبیده ...

از همین میترسم وای خیلی حس بدیه که اونم از خانوادم یاد بگیره یا سعی کنه همون رویه رو پیش بگیره یا من چون عادت دارم نتونم رفتارمو کنترل کنم زیادی مهربونی کنم زیادی سرویس بدم و اونم سو استفاده کنه