2777
2789

از تنبیه ومقابله با مثل به پرهیز چراکه تا لحظاتی دیگربه توخاهدگفت.... به جبرمتوصل شدهمین یادم موند😐😐😂😂

یعنی چی این؟ 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

من خونه نیستم که ببینم

هعی کاربرای های نینی سایت میگن این قسمت ، قسمت جنجالیه و رومون نمیشه جلوی خانواده ببینیم و اینا

توروخدااا یکی برام تعریف کنه😭😂

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

یوسف میخواست تلافی کنه و سیلی بزنه به صورتش 

ولی فرشته وحی گفته اگه اینکارو کنی ،همه فکر میکنن خودت بودی که خواستی به اون آزار برسونی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوسف میخواست تلافی کنه و سیلی بزنه به صورتش ولی فرشته وحی گفته اگه اینکارو کنی ،همه فکر میکنن خودت ب ...

خیلی ممنونم😍

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

من خونه نیستم که ببینمهعی کاربرای های نینی سایت میگن این قسمت ، قسمت جنجالیه و رومون نمیشه جلوی خانو ...

زلیخابه یوسف میگه بایدبامن.... 

با من چی ؟ ببخشید من یکم دیر میگیرم 😂

روابط بد بهش میگه باید باهام مراوده کنی