از تنبیه ومقابله با مثل به پرهیز چراکه تا لحظاتی دیگربه توخاهدگفت.... به جبرمتوصل شدهمین یادم موند😐😐😂😂
یعنی چی این؟
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یوسف میخواست تلافی کنه و سیلی بزنه به صورتش ولی فرشته وحی گفته اگه اینکارو کنی ،همه فکر میکنن خودت ب ...
خیلی ممنونم😍
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
من خونه نیستم که ببینمهعی کاربرای های نینی سایت میگن این قسمت ، قسمت جنجالیه و رومون نمیشه جلوی خانو ...
زلیخابه یوسف میگه بایدبامن....