2777
2789
عنوان

منشی کرمو و عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 61 پست
برو موهاشو بگیر بپیچ دور دستت بهش بگو زنیکه هرزه اخرین بارت باشه با همسر من اینطوری صحبت میکنیتاا خو ...

وای صدبار همین فکر به سرم میزنه ک برم تیک تیکش کنم ولی میبینم همسرم میگ من هیچ اشتباهی نمیکنم ک باعث ناراحتی تو بشه 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

همسرت ادم خوبیه ولی برو محل کارش خودت دختره رو تهدید کن قبلش ب همسرتم بگو ک پشتت باشه

نه همسرم میگ زشت “ شأن خودتو نیار پایین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم تاپیک فیکه خودت و همسرت خب راضی هستین دیگه تاپیک زدن چیه حرص دادن ما

ن به خدا دارم گریه میکنم همسرم اجازه هیچ کاری نمیده میگ زشت تو محل کارم کاری بکنی ابروم بره مهم منم ناراحتت نکردم

ن به خدا دارم گریه میکنم همسرم اجازه هیچ کاری نمیده میگ زشت تو محل کارم کاری بکنی ابروم بره مهم منم ...

يك كلام به شوهرت بكو واسه زندكيمون اين دختر رو اخراج كن بكو اعصابت خورده اكه مقاومت ميكنه يكم بهش شك كن

انگار شوهرت با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

میدونی چرا همسرم اخراج نمیکنه چون این دختره چرب زبونه خیلی از این وزیت های همسرم از این خانومس میگ بره بیرون کمتر میشن بیمارام

يك كلام به شوهرت بكو واسه زندكيمون اين دختر رو اخراج كن بكو اعصابت خورده اكه مقاومت ميكنه يكم بهش شك ...

ن یکم تو کارش ویزیت هاش زیاد شده سر دختره میگ چرب زبونه خیلی ها میان مطب همسرم … مال همین میگ حالا اون هرکاری کرد به چشم نبین مهم من بهش میرینم 

بهش بكو اكه ريكي به كفشت نيست خودت اخراجش كن اكه نميكني بهت شك ميكنم كه جرا

دلیلشو گفتم چون دختره چرب زبونه میگ خیلی تا میان سراغم از طریقش یعنی ی جور درآمد همسرم بهتر شده مال همین میگ بزاز هر غلطی میکنه بکنه 

میدونی چرا همسرم اخراج نمیکنه چون این دختره چرب زبونه خیلی از این وزیت های همسرم از این خانومس میگ ب ...

اينا همش بهانست ادم يه شخص مشكل دار رو به اين بهانه نكه نميداره خب يه منشي استخدام كنه با اداب معاشرت خوب. بعدش بكو عيب نداره بيمار كمتر شه ولي زندكيمون تنش نداشته باشه بعدش مردم واسه كار خوب دكتر ميرن نه واسه منشيش!

دلیلشو گفتم چون دختره چرب زبونه میگ خیلی تا میان سراغم از طریقش یعنی ی جور درآمد همسرم بهتر شده مال ...

بكو اينو اخراج كن يه ادم ديكه با روابط عمومي خوب استخدام كن فقط اينه تو دنيا؟

اينا همش بهانست ادم يه شخص مشكل دار رو به اين بهانه نكه نميداره خب يه منشي استخدام كنه با ادا معاشرت ...

دقیقا ..خیلی ناراحتم فقط منتظر ی حرکت دیگم ازش