2777
2789
عنوان

چرا قبول نمیکنن دکتر برن

99 بازدید | 11 پست

مامان بابا های شما هم مخالف دکتر اند؟ چرا؟ حرفی هم بزنی میگن تو نمیفهمی، تو لازم نیست حرف بزنی و عملا خفه شو 

مادر من خیلی وقته مشکلات معده داره، هی حالت تهوع داره، هی آروغ میزنه، بالا میاره و... اما حاضر نیست یک دکتر بره

چکارش کنم بابامم بدتر از اون. فقط خوددرمانی گیاهی میکنن که نه تنها تاثیر نداره بلکه بدتر هم میکنه 

چیکار کنم واقعا 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر پس ما تنها نیستیم و انگاری تو هر خونه‌ایی هستش!!

جالبه به زور می‌برمشون دکتر، بعد میگن خیر ببینی خوب شد رفتیمااااا میدونی انگاری دوباره بچه میشن!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خداروشکر پس ما تنها نیستیم و انگاری تو هر خونه‌ایی هستش!!جالبه به زور می‌برمشون دکتر، بعد میگن خیر ب ...

اخه مشکل اینه بزور هم بخوای ببری نمیان

نوبت براشون میگیری نمیرن 

بگی هم یک جوری برخورد میکنن انگار تو نمیفهمی و بچه ای 

سلام گلم گیاه درمانی هم خوبه اما به اصولش که متناسب باشه بقول شما بدتر نشه اگه هم با دکتر مخالفت تحت ...

صد در صد اما دکتر طب سنتی 

نه فروشنده عطاری 

اخه مشکل اینه بزور هم بخوای ببری نمیاننوبت براشون میگیری نمیرن بگی هم یک جوری برخورد میکنن انگار تو ...

خدا خیرت بده کجای کاری!! باور میکنی بغلشون میکنم میبرمشون تا تو ماشین و اونا دست و پا میزنن فرار کنن!!!

حکایتی داریم ما...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.