2777
2789
عنوان

حاضرین این جوری زندگی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 36 پست

جواهر نمی‌دونم چرا با وجود دخترت فک می‌کنی طلاق درسته .اون گذشت آشفته خودت اینم از تصمیمی که داری میگیری دخترت بدبخت کنی بابا اون طفل معصوم با اراده تو بدنیا اومده نمی‌خوای که بیوفته دست زن بابا نمی‌خوای بی مادری بی مهری بکشه .فک می‌کنی بازم از پس بعدطلاق برمیاری خیر دنیای بد طلاق خیلی سخته در چالش حالا خودت هیچ چون واقعا بی عقلی ولی دخترت بدبخت نکن.به جای اینکه فک کنی راه چاره طلاق به فکر دیگه بکن بخاطر اون بچه حداقل به راه جدید بساز اگه بخوای میتونی .یادت شب اول جنگ چقدر باهم حرف زدیم خیلی از واقعیت ها رو بهت گفتم.کاش درک کنی که زندگی الان فقط برای تو نیست الان بچه ات مهمه .

جواهر نمی‌دونم چرا با وجود دخترت فک می‌کنی طلاق درسته .اون گذشت آشفته خودت اینم از تصمیمی که داری می ...

به خدا شماهارو میبینم حس میکنم یه آدم دویست ساله این پیامو نوشته 

چه راهی پیدا کنه ؟ در خونه از چهل جا به روش قفله ، شوهرش سر هیچ و پوچ کتکش می‌زنه ، اصلا قبول نداره که مریضه و نیاز به درمان داره ، از نظر روانی شکنجش می‌کنه جوری که انگار این زن عروسک زیر دستشه 

بعد تو میای میگی خودت به جهنم ، به فکر بچت باش ؟؟؟ 

یه زندان هرچقدرم که مجلل باشه بازم زندانه و باید خودتو ازش خلاص کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جواهر جان، خوبی؟

من از خیلی وقت پیش تاپیکای شمارو میخوندم، اما گفته بودین که دیگه نمیخواین بیاین سایت، فکر میکردم دیگه کلا نیومدین.

دیشب اتفاقی پست شمارو توی یه تاپیک دیدم و فهمیدم برگشتین و اومدم تاپیکاتو خوندم و شوکه شدم.

خیلی برات ناراحتم و خیلی برات دعا میکنم که هر اتفاقی که باعث شه در آینده شاد و خوشبخت باشی برات بیوفته❤️

پادکست •این نقطه• شروعی برای تغیرات مثبت مَن:)

جواهر نمی‌دونم چرا با وجود دخترت فک می‌کنی طلاق درسته .اون گذشت آشفته خودت اینم از تصمیمی که داری می ...

بنظرت بچه اگر در همچین شرایط اسف باری رشد کنه بهتره یا با تک والدی همراه با آرامش؟

خیلی از بچه هایی که خانوادشون بخاطر بچه ها موندن میگن ای کاش مامان بابامون جدا میشدن ولی انقدر شاهد تنش و دعوا نبودیم

تازه معلوم نیست بعد جدایی دخترتون رو بتونید بگیرید یا نه

مدرک جمع کن ....آدمی که دست بزن داره زورگوعه آدم امنی برا دخترت نیس ...بزرگ شد اونم کنترل می‌کنه عذابش میده ...مدرک جمع کن ...دخترتو بگیر