کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
من از اون سریال های افتضاح خوشم نمیاد سریال باید طوری باشه با خیال راحت بشینه با شوهر و بچه هاش ببین ...
آره دقیقا اونا اصن مناسب نیس فیلمنامه هاش آبکی
الفاظی ک به کار میبرن هم مناسب جو خانوادگی نیس
سیگار و همه چی راحت نشون داده میشه
منم اهل فیلم و سریال نیستم ولی همین یوزارسیفو گاهی میبینم
از قدیمیا سه در چهار رو خیلی هستم سریالش انگار حس داشت
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚
ماهیت آی فیلم دقیقا بخاطر همین فیلم ها تشکیل شده که فیلم های قدیمی رو که برای مردم خاطره بوده پخش کنه و نسل جدید که ندیدن ام اینجور فیلما رو ببینن درسته تکراریه ولی به نظرم از فیلمای بی محتوای الان خیلی موضوعات و حتی بازیگری و...بهتری داره میدونی چجوری بگم یه حس دیگه ای دارن انگار واقعی تر و زنده ترن
فیلمی نمونده ک بخوان بزارن همون تکراریا رو هی میزارنالان کارگردانا ب خاطر فروش بیشتر رو فیلمای نمایش ...
فیلم باید قشنگ باشه یکم هیجان و واقعیت پنداری توش داشته باشه چیه فقط سفید نمایی و خوش خرمی نشون میدن
یعنی تو دنیا واقعی همه کتابی حرف میزنن و هیچکی سیگار نمیکشه الان ۹۰ درصد مردا دیگه سیگارین فحش زشتم من ندیدم بدن بد آموزی نداره اتفاقا مناسبه
اون ۳ در چهار رو من خیلی دوست داشتم حس و حال خوبی داشت ولی از نظر مکان و زمانی مال خیلی قدیمه
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁
فیلم باید قشنگ باشه یکم هیجان و واقعیت پنداری توش داشته باشه چیه فقط سفید نمایی و خوش خرمی نشون میدن ...
نه سفید نمایی و فقط کتابخونی که اصلا منظورم نیس اتفاقا توجامعه ی ما درصد کتابخونا خیلی کمن
ی سری از سریالای خونگی هستن کلا سرنوشت و نقش دختر اون سریال رو میزارن دختری ک عاشق میشه و همش میشه عاشقی این دختر و پسر
درحالی ک ما توجامعه دخترایی داریم ک مردانه دارن برای زندگیشون میجنگن ولی افرادی ک میتونن صدای این دخترا باشن هنوز اقدامی نکردن
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚