2777
2789
عنوان

یکی نیس به صدا سیما بگه بسه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 57 پست
جدی میگمخب اونم آدم بوده دیگه فک کنم کامیاب شده😂

پیامبر بوده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ما نه تنها شب میبینیم ظهر هم تکرارش رد میبینیم بسیار هم راضی و خرسندیم😁

و منم که همیشه تکرارش رو هم می بینم 😂😂😂

سریال اوشین و سال‌های دور از خانه رو هم همین طور

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اون سریال های افتضاح خوشم نمیاد سریال باید طوری باشه با خیال راحت بشینه با شوهر و بچه هاش ببین ...

آره دقیقا اونا اصن مناسب نیس فیلمنامه هاش آبکی 

الفاظی ک به کار میبرن هم مناسب جو خانوادگی نیس

سیگار و همه چی راحت نشون داده میشه 

منم اهل فیلم و سریال نیستم ولی همین یوزارسیفو گاهی میبینم 

از قدیمیا سه در چهار رو خیلی هستم سریالش انگار حس داشت

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

ماهیت آی فیلم دقیقا بخاطر همین فیلم ها تشکیل شده که فیلم های قدیمی رو که برای مردم خاطره بوده پخش کنه و نسل جدید که ندیدن ام اینجور فیلما رو ببینن درسته تکراریه ولی به نظرم از فیلمای بی محتوای الان خیلی موضوعات و حتی بازیگری و...بهتری داره میدونی چجوری بگم یه حس دیگه ای دارن انگار واقعی تر و زنده ترن

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

فیلمی نمونده ک بخوان بزارن همون تکراریا رو هی میزارنالان کارگردانا ب خاطر فروش بیشتر رو فیلمای نمایش ...

فیلم باید قشنگ باشه یکم هیجان و واقعیت پنداری توش داشته باشه چیه فقط سفید نمایی و خوش خرمی نشون میدن 

یعنی تو دنیا واقعی همه کتابی حرف میزنن و هیچکی سیگار نمیکشه الان ۹۰ درصد مردا دیگه سیگارین فحش زشتم من ندیدم بدن بد آموزی نداره اتفاقا مناسبه 

اون ۳ در چهار رو من خیلی دوست داشتم حس و حال خوبی داشت ولی از نظر مکان و زمانی مال خیلی قدیمه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

حالم از بازیگرا و فیلمای الان بهم می خوره

به شدت بی محتوا و بی چاک و دهن شدن آدم باید قبلش ببینه بعد بزاره جلوی بچه 

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

فیلم باید قشنگ باشه یکم هیجان و واقعیت پنداری توش داشته باشه چیه فقط سفید نمایی و خوش خرمی نشون میدن ...

نه سفید نمایی و فقط کتابخونی که اصلا منظورم نیس اتفاقا توجامعه ی ما درصد کتابخونا خیلی کمن

ی سری از سریالای خونگی هستن کلا سرنوشت و نقش دختر اون سریال رو میزارن دختری ک عاشق میشه و همش میشه عاشقی این دختر و پسر

درحالی ک ما توجامعه دخترایی داریم ک مردانه دارن برای زندگیشون میجنگن ولی افرادی ک میتونن صدای این دخترا باشن هنوز اقدامی نکردن 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚