2777
2789
عنوان

سه ماه باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
میخام خوشحالیمو کنم تو چشش چون اخرین بار تلفنی حرف زدیم پشت تلفن گریه کردم فهمید متاسفانه

الان طوری رفتار کن انگار دیگه موان کردی

شمارتو داره دیگه عکسای خوشگل بگیر اینور اونور که میری با دوستات اینا بزار پروفایل چون میگی فالو ندارتت ک استوری کنی

الان طوری رفتار کن انگار دیگه موان کردیشمارتو داره دیگه عکسای خوشگل بگیر اینور اونور که میری با دوست ...

اره میخام عکس خوب بگیرم ایفون ندارم آخه جایم نمیرم حصلع ندارم ☹️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میخام عکس خوب بگیرم ایفون ندارم آخه جایم نمیرم حصلع ندارم ☹️🤦🏻‍♀️

خب اینقدر گوشه گیر نشو کم کم افسرده میشی

برو بیرون با دوستات

منم دوستام همیشه همین قضیه رو دارن کات میکنن بعد میخوان طرفو بسوزونن تیپ میزنن از دم در خونشون رد میشن😂

خب اینقدر گوشه گیر نشو کم کم افسرده میشیبرو بیرون با دوستاتمنم دوستام همیشه همین قضیه رو دارن کات می ...

میخام برم تیپ بزنم رد شم اینم خوبه نه؟میگم مثلا تلفنی صحبت کنم با صدای بلند بخندم 😐😂🤦🏻‍♀️

اگه ببینتت که خب اره بد نیست شاید جواب داد و سوخت😂حالا ضرری نداره

چندسالته تو کدوم شهری؟ 

باورت میشه واسه هیشکی تعریف نکردم همشو ریختم تو خودم ولی تیپ میزنم رد میشم بسوزه اصلا ازش توقع نداشتم نمیدونم چی شد

چندسالته تو کدوم شهری؟ باورت میشه واسه هیشکی تعریف نکردم همشو ریختم تو خودم ولی تیپ میزنم رد میشم بس ...

من ۱۷ سالمه تو چند سالته

با دوستات برنامه بریز چندتایی رد شین حرف بزنین بخندیدن بهتره