2777
2789
عنوان

سه ماه باهاش بودم

160 بازدید | 22 پست

تو یه رابطه ای بودم سه ماه کات کرد پسره باهام با اینکه من از هر لحاظ عالی بودم جمعه کات کردیم رفتم بیرون نشستم ساعتها گریه کردم چنروزه میخام تاپیک بزنم انقد حالم بده حسش نبود الانم حال ندارم جزییات بگم

تاحالا برام پیش نیومده بود یکی پسم بزنه خیلی شکست دلم وابسته شده بودم

نمیدونم چرا لایق این اتفاقاتم نیاز به محبت و عشق دارم 

دعا کنید برام حالم خوب شه همه چی بهبود پیدا کنه تو زندگیم درد روحم و حس میکنم

بعد پسره سرکوچمون مغازه داره 

چیکار‌کنم بسوزونمش میخام تیپ بزنم رد شدم ولی یمدت میخام ازم خبری نباشه فک نکنه دنبالشم میخام خودمو شاد نشون بدم چجوری ولی ؟خیلی دوسش داشتم

تنها راهش اینه ساک باشگاه بگیری دستت از حلو مغازه اش رد شی😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

تنها راهش اینه ساک باشگاه بگیری دستت از حلو مغازه اش رد شی😂

وای افرین آخه میدونی

این ازین چس کلاسای پولدار بود که باشگاهش یه شهرک دیگه بود مثلا برم رد شم الان میگع باشگاهش اینجاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای افرین آخه میدونیاین ازین چس کلاسای پولدار بود که باشگاهش یه شهرک دیگه بود مثلا برم رد شم الان می ...

خب بگه مهم اینه که کات کردی ولی داری میری ب خودت برسی و ورزش میکنی، البته جدی جدی ورزش رو شروع کن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب بگه مهم اینه که کات کردی ولی داری میری ب خودت برسی و ورزش میکنی، البته جدی جدی ورزش رو شروع کن

مثلا میخام خودمو خیلی شاد نشون بدم از بچه بازیم بدم میاد مثلا رد شم با تلفن حرف بزنم بخندم؟

مثلا میخام خودمو خیلی شاد نشون بدم از بچه بازیم بدم میاد مثلا رد شم با تلفن حرف بزنم بخندم؟

سر چی کات کردب؟اگ هنو پیجت رو داره از تفریحاتت بزار

دوستات قرار بزار کنار مغازه باهم برید بیرون 

بنظرم بیخیال 

از همیشه شاد تر باش 

مطمئن باش این رفت ک بهترش بیاد تو زندگیت 

اینا ک یهو کات میکنن اونم بی دلیل 

همزمان با چند نفرن یا اینکه یکی دیگ پیدا میکنن میرن

🪴🌱همه بهانه ها دروغ‌اند هر که بخواهد می‌تواند…

سر چی کات کردب؟اگ هنو پیجت رو داره از تفریحاتت بزاردوستات قرار بزار کنار مغازه باهم برید بیرون

ن ریمو انفالو کردم

سر بیخود خیلی خوب بودیم بهونه اورد 

گفت اینده نداریم اگ‌بمونم بدتر وابسته میشیم 

بنظرم بیخیال از همیشه شاد تر باش مطمئن باش این رفت ک بهترش بیاد تو زندگیت اینا ک یهو کات میکنن اونم ...

خیلی خوب بود اونیکی میخاستم بود همه چی تموم با ادب خوش اخلاق خیلی خوشم میومد ازش هیشکی ب چشم نمیاد مث اون

بیخیال بابا سه ماه که چیزی نیست راحت کنار میای اگه خودت بخوای

الانم اصصصلا طوری رفتار نکن که حس کنه ب فکرشی

به هیییچ ورت نگیرش و هرجا هم دیدیش نه روتوبگردون نه نگاش کن، انگار ی ادم عادی مث بقیس

بی تفاوتی از هرچیزی بیشتر میسوزونتشون‌ . تجربشو دارم

بیخیال بابا سه ماه که چیزی نیست راحت کنار میای اگه خودت بخوایالانم اصصصلا طوری رفتار نکن که حس کنه ب ...

میخام خوشحالیمو کنم تو چشش 

چون اخرین بار تلفنی حرف زدیم پشت تلفن گریه کردم فهمید متاسفانه