2777
2789

حس میکنم چون پدر مادر ندارم مامانبزرگمم فوت کرد دارن سو استفاده میکنن

پسر خودشون شغل نداره 

ماشین نداره ماشین باباشه 

خونه هم که اونی که خودش داره ۶۰ متری قدیمیه اجاره داده 

مغازشم اجاره داده بغیر این زمین یه زمین دیگه به نام داره 

راضی هم نیست بفروشه 

نامزدیم(عقد رسمی نشده) 

پسر تک فرزند 

از همون اول گفتن خونه میخریم باورتون نمیشه چند بار خونه دیدیم قرار بود با زمین معاوضه کنن 

خونه باب میلمو پیدا کردیم همه چیزش عالی بود دوبلکس مستقل ترو تمیز لحظه اخر که یکم تو سند خونه و به نام زدن به مشکل خوردن همه چیزو کنسل کردن 

طبقه پایین خونه مادرشوهرم ۱۲۰ متر دست مستاجر میگن بیاین اونجا 

مخ نامزدمم زدن بیا زمینو میزنیم به نامت مغازه خودت هست این یکی مغازه هم به نامت 

طبقه پایینو تعمیر کنیم بیاین 

بعدا خواستین خونه میخرین 

انقدر ناراحت شدم هیچی نگفتم 

حتی مخالفت هم نکردم 

چی بگم 

من پدر مادر هم ندارم به عمم و شوهر عمم بگم مخالفت کنن خواستگاریمم با شوهر عمم بود

حس میکنم مسخرم کرده بودن این همه وقت 

مگه من دیوونم 

معلمم 

ارشد دارم 

دبیر تیزهوشانم 

یکم بیشتر کار میکنم میرم خونه اجاره میکنم 

درسته سخته من مستقل بشم خواهر معلولمو باید نگه دارم که میدونم از پسش بر نمیام 

عموهای معتادم ولم نمیکنن ممکنه اذیتم کنن و تجاوزشون تکرار بشه 

ولی هیچ وقت نمیرم با مامان باباش تو یه ساختمون 

حاضرم بدبخت خانواده خودم باشم تا خانواده اون

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

میگم شغل نداره اینجوری نیست که اصلا درامد و کار نداشته مغازه و خونش اجارست درامدش از اونه 

دانشجو شد مغازشو داد اجازه شهریور امسال تموم کرده 

منتظر کارای استخدامیشیم ۷۰ درصد جور شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اینجوری میگن باعث کدورت و اختلاف میشه و بهتره خونه جدا باشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

یه خونه هم تهران داره (دانشجو که شد اونجا خرید)

میگه خونه داریم دیگه تهران اینجا هم خونه همونجا پیش مامان ایناست کاملا بی منطق

یعنی چی کار نمیکنه برنامه ش چیه

میگم شغل نداره اینجوری نیست که اصلا درامد و کار نداشته مغازه و خونش اجارست درامدش از اونه 

دانشجو شد مغازشو داد اجازه شهریور امسال تموم کرده 

منتظر کارای استخدامیشیم ۷۰ درصد جور شده

یه خونه هم تهران داره (دانشجو که شد اونجا خرید)میگه خونه داریم دیگه تهران اینجا هم خونه همونجا پیش م ...

ببین بگو بهشون ولی خیلیم سخت نگیر 

اینجا دیدم بعضا ک خیلیم دخترای خوبین اینجوری زندگی میکنن اونقد ک فک میکنی بد نیس خو اونام بچه دیگه ای ندارن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

مستقل باشید که قطعا بهتره، اما خواهر و برادر نداره اونجا هم بری بعید میدونم اذیت بشی، مگه اینکه مادر ...

نه پدر مادرش واقعا ادمای خوبی هستن 

حتی بهتر از خانواده خودم من خیلی جاها بجای خانواده خودم به پدرش پناه اوردم 

با مادرش حالم خوب شده 

ولی نمیتونم زندگی کنم 

ببین بگو بهشون ولی خیلیم سخت نگیر اینجا دیدم بعضا ک خیلیم دخترای خوبین اینجوری زندگی میکنن اونقد ک ف ...

معذبم خودم بگم 

عمم اینا بگن زشته؟

خیلی حساس سر این که من دوست دارم خانوادت بهم افتخار کنن انتخابتو تحسین کنن میترسم خیلی بر بخوره بهش🥲

میگم شغل نداره اینجوری نیست که اصلا درامد و کار نداشته مغازه و خونش اجارست درامدش از اونه دانشجو شد ...

عزیزم کمتر کسی حاضره خونه مفت کنار پدر مادرش رو ول کنه بیاد زمینش رو هم بده خونه بگیره.

بقیه شرایطش به نظر خوبه اگه فکر می‌کنی مخالفت کنی نظرشون عوض میشه که امتحانش ضرری نداره ولی اگه قبول نکرد هم خیلی شرایط سختی نیست خیلیا دارن با خانواده شوهر زندگی میکنن

معذبم خودم بگم عمم اینا بگن زشته؟خیلی حساس سر این که من دوست دارم خانوادت بهم افتخار کنن انتخابتو تح ...

نمیدونم میخوای بگو اونا بگن ولی اگ اونا بگن هم شاید ناراحت شه بگه اونا چرا دخالت میکنن مگه خودت راضی نیستی و...

خونه شون چجوریه؟ ببین اگ خودشونم خوبن اینکه توی ی خونه باشی بد نیستا ، دیدت زیادی منفیه ب اینکار. اتفاقا اگ همسایه باشی مثلا تو بچه داری مادرشوهرت راحت تر و بیشتر کمکت میکنه و ...

یه خونه هم تهران داره (دانشجو که شد اونجا خرید)میگه خونه داریم دیگه تهران اینجا هم خونه همونجا پیش م ...

ببین بستگی به خانواده شوهرت داره خوبن یا نه ولی کاش یه خونه رو میزد به نامت 

خونه تهرانی رو بگو بزنه به نامت 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

نمیدونم میخوای بگو اونا بگن ولی اگ اونا بگن هم شاید ناراحت شه بگه اونا چرا دخالت میکنن مگه خودت راضی ...

باورت میشه خودشون همینو میگن 

که تو شاغلی بچه رو ما نگه میداریم ناهارتو خونه ما میخوری 

ولی من فکر چند سال بعدو‌میکنم باید مریض نگه دارم مسن هستن دیگه 

من خواهر خودمو نتونستم نگه دارم معلوله رفته بهزیستی