2777
2789

خیلی طولانیه اما از قبل تایپ کردم 

اماده اید بذارم؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

از چهار پنج سال پیش شروع کردم به شکر گذاری و نوشتن خواسته هام  در حالی که من نمیدونستم نوشتن چه تاثیری داره فقط برای تخلیه انرژیم و جلوگیری از خیال پردازی مینوشتم  اما 

خیلی چیزها رو جذب کردم دقیقا همون تایمی که خودم تو دفترم نوشته بودم  الان که دفترمو میخونم اتفاقی نیست نیفتاده باشه

مثلا اکسم که قبل ازدواجم باهاش دوست بودم خیلی روش کراش داشتم یه دفتر کامل واسش نوشتم تک تک اتفاقایی که دوست داشتم باهاش تجربه کنم و نوشته بودم حتی نوشته بودم که دوست دارم همه به رابطمون حسادت کنن و حسرت بخورن خیلی منو دوست داشته باشه و ... باورم نمیشه تک به تک اتفاق افتاد

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطمون طوری شده بود که بقیه جلو رو خودم حسرت میخوردن

من واقعا اکسم عاشقم بود انگار چشماش جز من کسی رو نمی دید

پارسال ویژگی شغلی که دوست داشتم بهش برسم درامدم همکارام و حتی اینکه حقوقمو واسه چه چیزایی خرج کنم و نوشتم ویژگی های همسرم و نوشتم چه ظاهری چه اخلاقش چه شغل و حقوقش همرو دقیق نوشتم و هر روز با اشتیاق مینوشتم حدود چندماه نوشتم دفترم تموم شد و بعد فراموش کردم

امسال که دفترمو پیدا کردم باورم نمیشد همشون اتفاق افتاده انگار یه نفر بعد اتفاق ها اونارو نوشته باشه

همسرم مو نمیزنه با چیزایی که نوشتم خودشه😂 حتی شغل و حقوقم و اینکه با چه تیپی سرکار برم 🥺 چه ماشینی میخرم

با همسرم اوقات فراغت چیکارا کنیم همش اتفاق افتاده

واقعا سپاس گذارم از جهان هستی 

خواستم شماام استفاده کنید

خیلی هم خوب.. نمیدونستم نوشتن انقدر تاثیر گذار باشع..ممنونم ک ب اشتراک گذاشتین 🙌💓

امیدوارم نتیجه بگیری😍