2777
2789
عنوان

حراست دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا 15 سال قبل دانشجو بودم، چند بار حراست نگهم داشت و تذکر داد مانتو تا زانو نپوشم، باید پایین‌تر از زانو باشه، عقده ای ها، یه بارم کارت دانشجوییم رو گرفتن به خاطر مانتو، همش هم داخل سالن و داخل کلاسها سرک می‌کشیدن، یعنی عقده ای تمام عیار، حالا پشت صحنشون خودشون خدا عالم هس که چی بودن 

دیگ یه ضدآفتاب و ریمل و رژ ک نمیشه ارایش عروس اکثرا همین میکاپ رو دارن

نه بابا این که خیلی اوکیه اینا یجوری بودن که من برای عروسی اونهمه سنگ تموم نمیزارم

بقیه مگه با پیژامه میرن؟؟؟؟اینکار فقط و فقط خودنماییه چه پسر چه دختر فقط میخوان به چشم جنس مخالف بیا ...

من گفتم با پیژامه میرن؟

مرتب بودن خیلی فرق داره تا لباسای عق وجق پوشیدن که شما منظورتونه 

شما گارد گرفتی منظورمو درست نفهمیدی 

ازادی یعنی تو با ارایش عربیم بیای مسجد من حق ندارم قضاوتت کنم

خوبه همین حرفارو یاد گرفتین تکرار کنین تو همون آمریکا و اروپا هم تو محیط کار شما باید ساده لباس بپوشی با حداقل میکاپ

من گفتم با پیژامه میرن؟مرتب بودن خیلی فرق داره تا لباسای عق وجق پوشیدن که شما منظورتونه شما گارد گرف ...

گارد نگرفتم چیزی که دیدم و میگم شومیز های کوتاه با کراپ که ناف معلومه با آرایش خلیجی این مگه گارد گرفتن داره معلومه دیگه

من کادر درمانم باور میکنی دانشجو های آزاد و دولتی به راحتی تو بیمارستان قابل تشخیص هستن؟!