2777
2789
عنوان

پسر بچه ها خیلی غیر قابل کنترل هستن

147 بازدید | 20 پست

معلم پیش دبستانی  ام  تو شهر مشهد 

افتضاح هستن ۳۰ تا بچه بخدا کم آوردم فقط هم دارن میزنن  متوجه هیچ چیز نیستن 

انقدر بد تربیت کردن یه سری مادرا لوسسسسس 

هرکس ام میاد میگه بچم حساس حواست باشه این روحیش فلان این باید مورد توجه باشه همه هم ماشالله  توسعه دارن بچه یه مشکلی دال میز اول باید بشینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بچه ها نفهمن عصبیم از دست بچم ۵ سالشه امروز میخواستم با چاقو تیکه تیکش کنم انتر زبون نفهممممم حالم بد شد از دستش

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

چرا ۳۰تا

پس چندتا؟‌

دولتی دیگه کمتر از ۳۰ تا گیرنمیاد

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

اسی بنظرم از این برچسب ها براشون بخر بگو هرکی ده تا جمع کنه براش جایزه می‌خرم. 

یا بگو هرکی پسر خوبی باشه جلو میشینه اونی که جلو و شلوغ میکنه رو بفرست عقب 

بچه پسر خیلی غیر قابل کنترل 

پسر بچه ها نفهمن عصبیم از دست بچم ۵ سالشه امروز میخواستم با چاقو تیکه تیکش کنم انتر زبون نفهممممم حا ...

اینچور هم نگو ولی خیلی کار بدی کرد یه ضربه بزن رد دستش

اسی بنظرم از این برچسب ها براشون بخر بگو هرکی ده تا جمع کنه براش جایزه می‌خرم. یا بگو هرکی پسر خوبی ...

ببین اصلا اینا هیچی نمیفهمن ببخشید پسر بچه ها نفهم هستن ببخشید اینجور میگم فقط،دارن هم دیگر میزنن فحش های بد بد میگن

ببین اصلا اینا هیچی نمیفهمن ببخشید پسر بچه ها نفهم هستن ببخشید اینجور میگم فقط،دارن هم دیگر میزنن فح ...

قشنگ میفهمم چی میگی دعواشون کن مادرشونو بخواه تا بفهمن بچشون چجوریه دعواشون کردی نریزن سرت که تو روحیه بچه ما تاثیر گذاشتی