2777
2789

دختر همسایه امون ۱۴ سالشه امسال کلاس نهم هست دو سال پیش مامان و باباش از هم جدا شدن دختره گفت مادرش خیانت کرده باباش هم طلاقش داده  

دوتا داداش داره ک تهران رفتن درس میخونن دانشگاه تابستون هم ک میان خونه پدر زندگی میکنن از مادرشون خوششون نمیاد دوتا پسر بزرگا ازش متنفرن  

یه داداش کوچولو هم داره ک ۴ سالشه و فعلا دست مامانشه حضانتش مامانش ازدواج کرده خونه شوهرشع 

دختر همسایه امون تنها هست با پدرش داداش بزرگا الان دانشگاهن پدرش صبح تا عصر سر کار هست بعضی وقتا دختره میاد خونه ما یا ما میریم اونجا دختره ظهر اومده بود از مدرسه رفتم پیشش یهو وسط ناهار خوردن اشکاش ریخت گفت دلم برای غذاهای مامانم تنگ شده بغلش کردم گفتم غصه نخور برو بهش سر بزن گفت نمیخوام از شوهرش خجالت میکشم بعدشم بابام میزاره ها ولی بعد ک بیام یه جوری میشه اخلاقش حس میکنه من زحمت های اونو نادیده میگیرم میرم پیش مامانم نمیخوام فکر کنه خدای نکرده من مامانم رو بیشتر از بابام دوست دارم 

دلم براش سوخت چکارش کنم😭🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

می‌فهمم چقدر دلت برای دختر همسایه می‌سوزه 🥲💛

خلاصه و مفید:

1. گوش بده و حضور مهربان داشته باش:

فقط بغلش کن، به حرف‌هاش گوش بده و نگاش کن، همین حس امنیت و حمایت می‌ده.

2. قضاوت نکن و میانجی نباش:

بهش نگو «مامانت خوبه یا بد»، فقط احساستشو بپذیر.

3. کمک کوچک عملی:

گاهی با هم کاری سرگرم‌کننده انجام بدین (درس، بازی، نقاشی) تا حس تنهایی کمتر بشه.

4. ارتباط منظم و محدود:

اجازه بده خودش هم بخواد بیاد پیشت، ولی مرزهای خانوادگی رعایت بشه تا احساس گناه یا فشار نکنه.

5. اگر نیاز بود، حمایت حرفه‌ای:

مشاوره کودک یا روانشناس می‌تونه کمک کنه تا با جدایی والدین و احساساتش بهتر کنار بیاد.

💡 جمع‌بندی: بودن کنارش، گوش دادن، پذیرش احساساتش و ایجاد محیط امن، الان بهترین کمکه.

اگه بخوای، می‌تونم یه لیست فعالیت کوتاه روزانه برای کم کردن اضطراب و تنهایی بچه‌های طلاق برات آماده کنم. میخوای درست کنم؟

وضع مالی باباش متوسط اره فکر خوبیه بهش بگم بچه رو ببره پیش مشاور

نه  به خود دختره بگو از باباش بخواد بره پیش یه مشاور.به دروغ بگو منم میرم‌پیش مشاور خیلی خوبه واسم که فکر نکنه مشکلی داره که باید بره