2777
2789

من یه تایمی خیلی خوب تو پر شدم

ینی راه میرم میومدم قربون شکمم میرفتم😂😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقلا بگو سینه و باسن اگه مستجاب شد خوب بشه برات شکم پهلو رو میخوای چکار خواهر من؟ همدردیم خخخخخخ

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

خدایا این عدالته؟

نیستتتتت اگه بدونی چقدر پول خرج کردم واسه اینکه فقط ۱ کیلو اضافه کنم هیچکدوم جواب نداد بخدا دلم میخواد گریه کنم الان اینقدر ب زور غذا خوردم دل درد گرفتم 💔

اقلا بگو سینه و باسن اگه مستجاب شد خوب بشه برات شکم پهلو رو میخوای چکار خواهر من؟ همدردیم خخخخخخ

چون میدونم هیچکدوم نمیشه تا آخر عمر ۳۸ کیلو میمونم😭💔

ببین ولی بعد زایمان قدر لاغریتو میدونی . منم خیلی ضجه میزدم سر چاق نشدنم اما بعد از دوتا زایمان نه شکم نه پهلو نه ترک نه شلی و افتادگی . تازه اونم زایمانای راحت شکر خدا . تازه قدر لاغریمو دوستم . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

نیستتتتت اگه بدونی چقدر پول خرج کردم واسه اینکه فقط ۱ کیلو اضافه کنم هیچکدوم جواب نداد بخدا دلم میخو ...

ببین من یه دوره ای یه قرص گیاهی خوردم خیلی خوب وزن گرفتم اما خب ول کردم و دیگه هم غذا زیاد نخوردم برگشت . البته عوارضی برای من نشون نداد اما میترسم ضرر داشته باشه