2777
2789

راهی سراغ دارید ؟

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی چرا

چون بریدم دیگه نمیکشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بیا بغلم 💗

فداتشم

بخدا دیگه نمیتونم فقط میخوام بمیرممم هرچی زودتر بهتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون بریدم دیگه نمیکشم

به کسایی که دوسشون داری و دوست دارن فک کن

مادرت پدرت یا هرکس دیگه ای

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

به کسایی که دوسشون داری و دوست دارن فک کنمادرت پدرت یا هرکس دیگه ای

مادرم مرده میخوام پاشم برم پیشش

از دست همین بابا میخوام خودکشی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

به خاطر کنکور ؟خانواده‌ ؟بی پولی؟ چرا میخوای این کارو بکنی

بی  پولی و کنکور رو دارم تحمل میکنم قابل تحملن 

از دست بابام دارم دیوونه میشم

از بچگی آبم کوفت میکردم باید اجازه میگرفتم ازش الانم اختیار دستای خودمم ندازم اینقد داد و بیداد کرده سرم ک چرا ناخن داری من چرا نباید ی چیز از خودم داشته باشم ی اجازه کوچیک بخاطر دلخوشیم

الانم برگشته میگه هررشته من گفتم میری دانشگاه هرچی شوهری من برات در نظر گرفتم باهمون ازدواج میکنی هرکاری هر غلطی بخوای کنی تا من رضایت ندم نمیتونی انجام بدی 

من تنها دلخوشیم توی این زندگی عشقم بود ک سه سال پام مونده حالا ک اینم نمیذاره بهش برسم دیگه هیچییییییی از این زندگی کوفتی نمیخوام

انگار عروسک اینام هرچی بگن لال باشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا نکنه عزیزم چیه مگه مشکلت تا فکر مرگ رفتی

پست قبلیم گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بی پولی و کنکور رو دارم تحمل میکنم قابل تحملن از دست بابام دارم دیوونه میشماز بچگی آبم کوفت میکردم ...

از همون ابتدا همین بوده    یا فقط تایمایی که حالش خوب نیست اینارو میگه؟ 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بی پولی و کنکور رو دارم تحمل میکنم قابل تحملن از دست بابام دارم دیوونه میشماز بچگی آبم کوفت میکردم ...

خدا بزرگه عزیزم خدا بخواد هیچ بنده ای نمیتونه مانع بشه برات حمد خوندم

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست