2777
2789

حقیقتا چهار سال درگیرش بودم البته باهم توی رابطه نبودیم اما انقد تحقیق کرده بودم درموردش که اسم پدر و مادر و کل خانواده و خاله هاش و همهههه چیزی رو میدونستم ببینید زااااار میزدم واییییی چه روزای تلخی!ازم۱۴سال هم بزرگتر بود شدیدا عاشقش شده بودم و میدونستم اگه سمتش برم غرورم میشکنه باهاش صحبت میکردم اما با پیج فیک!دیگه تا وقتی ازدواج کرد بیخیالش شدم!یادمه میومدم اینجا میپرسیدم میتونم فراموشش کنم؟همه میگفتن نهههه هرگززز!و من نابودتر میشدم😂چه روزای تلخی بود واقعا!الان میبینمش ذره ای ذره ایییی احساس بهش ندارم ولی نابود شده بودم یه زمانی از عشقش!هعی!چقدر زمان همه چیو سرد می‌کنه واقعا

شماهم اگر تجربه ای دارین تعریف کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه میخوام وارده پروسه فراموشی بشم😂

فراموش می‌کنی خیااالت راحت!ببین یجوری فراموش کنی که باورت نشه به روزی چه احساسی داشتی!البته اگه با یه بهتر وارد رابطه شی دیگه بهتر

فراموش می‌کنی خیااالت راحت!ببین یجوری فراموش کنی که باورت نشه به روزی چه احساسی داشتی!البته اگه با ی ...

حالا شرایط من فرقش اینه ک من باهاش دوست بودم🫠

ولی مطمئنم فراموش میکنم چون از نظر احساسی خیلی سردم

حالا شرایط من فرقش اینه ک من باهاش دوست بودم🫠ولی مطمئنم فراموش میکنم چون از نظر احساسی خیلی سردم

فراموش می‌کنی!آدم عزیزش رو به خاک میسپاره فراموش می‌کنه پسر مردم کیه مگه

فراموش می‌کنی!آدم عزیزش رو به خاک میسپاره فراموش می‌کنه پسر مردم کیه مگه

دقیقااااااا🤭 بیخیال دنیا، اینقد درگیری فکری و بدبختی زیاده تنها چیزی ک یادم نمیمونه بچه مردمه

دقیقااااااا🤭 بیخیال دنیا، اینقد درگیری فکری و بدبختی زیاده تنها چیزی ک یادم نمیمونه بچه مردمه

اره عزیزدلم ناراحت نکن خودتو

اتفاقا منم بعدش وارد یه رابطه شدم طرف بهم خیانت کرد و باز فراموشش کردم!نابود شدمااااا ولی ما سخت جونیم دیگه باز فراموش کردیم😂

اره عزیزدلم ناراحت نکن خودتواتفاقا منم بعدش وارد یه رابطه شدم طرف بهم خیانت کرد و باز فراموشش کردم!ن ...

وای لعنتی😂🥲، من ترجیحم اینه دیگه اشنا نشم 

اولینم همین ادم بود. حقیقتا حوصله خودمم ندارم چ برسه ب یکی دیگه

وای لعنتی😂🥲، من ترجیحم اینه دیگه اشنا نشم اولینم همین ادم بود. حقیقتا حوصله خودمم ندارم چ برسه ب ی ...

منم درواقع همین اولین آدم زندگیم بود اون قبلی که اصلا از نزدیک هم نمیدیدمش!ولی خب یکی دیگه که دلتو بلرزونه با نگاهش مطمئن باش دل میدی😁

منم درواقع همین اولین آدم زندگیم بود اون قبلی که اصلا از نزدیک هم نمیدیدمش!ولی خب یکی دیگه که دلتو ب ...

😂👍🏻به امید خدا

دیگه تا 4_5سال دیگه همون روش عقاب سینگل رو در پیش میگیرم🦅

😂👍🏻به امید خدادیگه تا 4_5سال دیگه همون روش عقاب سینگل رو در پیش میگیرم🦅

امیدوارم هرچی صلاح و خیره برات پیش بیاد عزیزم🫂🩷مطمئن باش همه چی در تقدیر و آسمان برات نوشته شده و به بهترین نحو رقم میخوره