الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سیاهدونه و عسل قاطی کن صیح به صبح خودت و شوهرت یه قاشق مربا خوری بخورین
رازیانه هر روز صبح دم بده بخور به جز روزای پریودی
این دو کار عالین
حَسبی اَلله وَ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم
مطمئنی اقدامت درست و در بازه تخمک گذاری بوده؟ در حالت کلی بعد از یک سال نزدیکی بدون محافظت اگه باردار نشی باید بری دکتر برای چکاپ
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
مرسی عزیزم رازیانه رو میگن از روز ۵ ام پریودی ت دهم بخورینک اشتباهه؟
نه تو پریودی خوب نیست خونریزی زیاد میشه
شما چهل روز باید بخوری
توی این چهل روز روزایی که پریودی قطع میکنی بعد پریودی میخوری شک هم کردی حامله ای قطع میکنی خطرناکه
حَسبی اَلله وَ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم