2777
2789
عنوان

درد و دل

38 بازدید | 7 پست

اسمت رفیق بود ولی از پشت خنجر زدی. دیدی ساده ام کسی رو ندارم ولی بازم به خیانتت ادامه دادی؟

بهت میگفتم خواهر ولی بدترین چیزا رو برام میخواستی.

می‌دونستی لاشیه آدم نیست ولی ترغیبم کردی وارد زندگیم کنم.

به چی رسیدی؟

خوشبخت شدی؟ حسادت رفع شد؟

از بدبختی من خوشبخت شدی؟

به من چه با اونی که میخواستی آشنا بشی از من خوشش اومد؟ می‌دونستی که هیچ ارتباطی با هاشم نداشتم.

عقده ات از چی بود؟

تو رو میگم به یه سرنوشتی که خدا آتیشت بزنه همونجور که دل منو آتیش زدی.

این حالم امشبمم میگذره ولی تو رو هم میسپارم به خدا. امیدوارم بدتر سرت بیاد

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

میشه؟ من تا حالا کار نکردم

خیلی عقده رو دلمه می‌خوام ازش رد بشم نمیتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه؟ من تا حالا کار نکردمخیلی عقده رو دلمه می‌خوام ازش رد بشم نمیتونم

می‌فهمم خیلی داغونی 💔

ولی بدون: خشم و کینه فقط تو رو می‌سوزونه نه اون رو.

بهترین انتقام، آروم شدن و قوی‌تر شدنه.

بذار خدا جوابشو بده، تو فقط خودتو نجات بده 🌿

می‌فهمم خیلی داغونی 💔ولی بدون: خشم و کینه فقط تو رو می‌سوزونه نه اون رو.بهترین انتقام، آروم شدن و ق ...

خیلی خوب — مفصل‌تر و کاربردی‌تر، ولی باز هم جمع و جور:

1. احساست رو بپذیر — غم، خشم، شرم و تحقیر طبیعیه. نترس از اینکه اول گریه و خشم داشته باشی.

2. فاصله فوری بگیر — از تماس، پیام و شبکه‌های اجتماعی‌شون بلاک/موت کن یا حداقل سکوت/وقفه بذار. فاصله، آرامش اولیه میاره.

3. حد و مرز مشخص کن — اگه لازم شد یک پیام کوتاه بفرست: «رفتارت به من ضرر زد، تماس نگیریم تا هر دو آروم بشیم.»

4. اجازه نده کینه تورو تعریف کنه — گذاشتن کینه یعنی باختن زمان و انرژی. به جای انتقام، انرژی‌ات رو روی بهبود بذار.

5. فعالیت‌های بازسازی‌کننده — ورزش، پیاده‌روی، نوشتن روزانه (دردها و درس‌ها)، دیدن دوستان واقعی، یادگیری چیز نو.

6. حرف بزن با یک نفر قابل اعتماد — دوست، خواهر/برادر یا مشاور؛ بازگویی درد خیلی سبک‌کننده‌ست.

7. اگر لازم شد، مرزهای بیشتر حقوقی/اجتماعی بذار — اگر مزاحمت، دروغ یا برخورد جدی بوده، شواهد نگه دار و از مشورت حقوقی استفاده کن.

8. یاد بگیر از تجربه درس بگیری، نه اینکه خودت رو محکوم کنی — بنویس «چه چیزی یاد گرفتم؟» و برای آینده چه مرزی می‌خوام؟

9. وقت بده به خودت — بهبود فوری نیست؛ روزبه‌روز بهتر می‌شی. هر روز یه کار کوچک برای خودت انجام بده.

10. در صورت اینکه حس می‌کنی گیر کردی یا افکار مخرب داری، با مشاور حرفه‌ای ارتباط بگیر — کمک تخصصی سریع‌تر بهت برمی‌گردونه.

— دو جمله که می‌تونی هر روز به خودت تکرار کنی:

«من لیاقت احترام و آرامشم رو دارم.»

«این هم می‌گذره و من قوی‌تر می‌شم.»

اگه دوست داری، می‌تونم یک پیام کوتاه برای «قطع ارتباط» برات بنویسم یا یک لیست ۷ روزه‌ی کارهای روزانه‌ی آرام‌بخش آماده کنم. کدومش رو می‌خوای؟

[QUOTE=398910246]خیلی خوب — مفصل‌تر و کاربردی‌تر، ولی باز هم جمع و جور: 1. احساست رو بپذیر — غم، خشم، شرم و تحقیر ...[/QUOTE

ممنون باهاشون قطع ارتباط کردم چون نمی‌تونستم تحملشون کنم.

پیام دادن فقط باعث میشه دوباره وارد زندگیم بشن بخصوص اکس شمیم که منتظره برگرده دوباره اذیتم کنه.

ولی بعضی روزها مثل امروز کینه و خشمم به اوج میرسه سر بقیه خالی میکنم.میگم چرا من؟

مرسی که وقت گذاشتی💚💚💚