2777
2789

یکم حس سردرد و اینا داشتم بعد خونه مادرم بودم یهو فشارم و گرفتم ضربان قلبم رو ۱۲۰ بود خیلی شوکه شدم ...مدتیه قفسه سینم درد می‌کنه ولی بعد از اون هرموثع ضربان قلبم و گرفتم با نبض دستم ۸۰ بود دیگه بالا نرفت 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبار 170رفت

بعد دیگه پیش نیومد؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

احتمالا گرفتگی عروق داری.سریعتر برو پیش یه متخصص باید نوار قلب و اکو بگیری.و اگر خیلی جدیه آنژیو بشی

آخه اصلا دیگه پیش نیومد مرتب چک میکنم همش رو ۸۰ هست

اینکه یهو ضربان قلبت بالا رفته.و درد در قفسه سینه داری علامت خوبی نیست عزیزم

امروز رفتم پیش پزشک خانواده گفت مرتب نبضتو بگیر اگر دوباره رفت بالا باید بری متخصص و..خودم حس میکنم تپش قلب دارم اما وقتی نبضمو میگیرم نرماله 

امروز رفتم پیش پزشک خانواده گفت مرتب نبضتو بگیر اگر دوباره رفت بالا باید بری متخصص و..خودم حس میکنم ...

پزشک عمومی فایده نداره فدات شم.متخصص قلب برو.حتما یه اکو بگیر.دکتره نوار قلبی واست ننوشت؟؟؟

پزشک عمومی فایده نداره فدات شم.متخصص قلب برو.حتما یه اکو بگیر.دکتره نوار قلبی واست ننوشت؟؟؟

نه عزیزم ننوشت گفت مدام چک کن اگر مشکلی بود برو متخصص..