2777
2789
عنوان

مجردا شما هم لیزر نواحی حساس انجام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من تنبلی تخمدان شدید دارم کیست دارم اوضاعم خرابه وگرنه با ده جلسه هم کافیه

اضافه وزن داری کم کن 

مرتب ورزش کن 

اصلاح لایف استایل 

پرهیز غذایی 

آب درمانی  شنا تو استخر 

یوگا  آرامش تو طبیعت 

اینا جواب میده .

یه سوال ینی بدون دارو پریود نمیشی ؟

من هم کیست سینه دارم هم تخمدان اگه برم لیزر فایده نداره یعنی سه شنبه نوبت دارم

اضافه وزن دارید؟  من تا حالا ماموگرافی نرفتم ببینم کیست سینه دارم یا نه علائم کیست سینه درد زیاده ؟؟ من درد ندارم

من چون کسی نباید نواحی خاص رو ببینه و از نظر شرعی مشکل داره انجام نمیدم

جایی که من میرم اجازه میده خودم انجام بدم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
اینکه قبل پریود سینه درد داشته باشه،حساس بشه کاملا طبیعیهولی همیشه تو حمام خودتو معاینه کن،مخصوصا زی ...

عزیزم من الان دست زدم انگار ی چیز سفت هست بنظرت کیسته آخه انگاری همه این چیز سفت مانندو دارن 

وقتبم دست میزنم ی ذرهععهه درد میکنه

اضافه وزن دارید؟ من تا حالا ماموگرافی نرفتم ببینم کیست سینه دارم یا نه علائم کیست سینه درد زیاده ؟؟ ...

آره من از بزرگ شدن سینه هام دوماه قبلش فهمیدم بعدا هم درد شدید داشتم 

اضافه وزن بله دارم نواحی پهلو باسن🥲

میتونی لیزر بری شاید جواب داد

دکتر خودم ک نظر این بود ریسک نکنم،روند درمان کیستمو ادامه بدم

حالا باز باید برم ببینم چی میشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من تیرگی دارم چجوری برطرف کنم مجردم هستم واقعا ناراحتم خیییلی

کمه یا زیاد؟

اول برو لیزر 

بعد از لایه بردار های شیمیایی استفاده کن 

مثل تونر گلیکولیک اسید اوردینری

یا اسپری رفع تیرگی بدن مدی کیوب 

نیاسینامید هم تاثیر داره 

روغن رزهیپ 

توم حموم هم با ژل شستشوی روشن کننده هیدرودرم خودتو بشور 

عزیزم من الان دست زدم انگار ی چیز سفت هست بنظرت کیسته آخه انگاری همه این چیز سفت مانندو دارن وقتبم د ...

عزیزم فقط یه سینه است،یا هر دو تا سینه مثل همه؟؟

منم اولش فکر میکردم،اینا غدد شیری یا یه چیز عادیه ولی چون یه سینه دیگم نداشت،رفتم دکتر گفتن کیسته

اصلا ضرری نداره اگه یه چکاپ بری،خیالت راحت میشه 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...