2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت اشتباه کرد کتکت زد ولی کار تو هم اشتباه بود تو جامعه ایی که دوستی دختر پسر همیشه نگاه جنسی عاش ...

اینم درست نیست هربار جنجال بپا کنه 

کتک چیه 

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

درستو بخون خیلی کوچیکی همسن خودمی رابطه و رفیق بازی واست اینده نمیشه یه روز رفتار مادرتو درک میکنی

بنظرم ادم باید همچی رو باهم داشته باشه 

ماکه چیزی برامون رفاه نیس 

تفریحی ندارم 

بیرونم که با پسر نمیرم

بنظرم ادم باید همچی رو باهم داشته باشه ماکه چیزی برامون رفاه نیس تفریحی ندارم بیرونم که با پسر نمیرم

فک کردی با پسر بیرون رفتن رفااااههه 😂😂😂😂😂

جوونامون خیلی نا آگاهن... دختر گل آگاه باش ، مقاله بخون ، در مورد رابطه دختر وپسر، مشاوره برو ...

بنظرم ادم باید همچی رو باهم داشته باشه ماکه چیزی برامون رفاه نیس تفریحی ندارم بیرونم که با پسر نمیرم

این ذهنیت و دیدگاه اشتباهه هیچ وقت و تو هیچ مرحله از زندگی نمیتونی همه چیو باهم داشته باشی 

اکثرا همینطورن دقیقا خودم ولی دلیل بر این نیست چون تفریح ندارم با با پسرای سو استفاده گر دوست شم

فک کردی با پسر بیرون رفتن رفااااههه 😂😂😂😂😂جوونامون خیلی نا آگاهن... دختر گل آگاه باش ، مقاله بخو ...

بخدا میدونم اینارو 

منظورم رفاه زندگیه 

اسی مدرسه میری اگه مدرسه میری درس بخون دانشگاه قبول شی بعد دیک مجبورن گوشی بگیرن برات

دانشگاه قبول شدم پول ندارن که بگیرن

بخدا میدونم اینارو منظورم رفاه زندگیه

باشه فداتشم، ولی این رفاه با پسرا بیشتر از بین میره تا تامین بشه ... لحظه ای که پسر وارد زندگیت میشه خوشبختیت کمتر میشه تا نهااایت تموم میشه 

این ذهنیت و دیدگاه اشتباهه هیچ وقت و تو هیچ مرحله از زندگی نمیتونی همه چیو باهم داشته باشی اکثرا همی ...

پس چرا هم سنام اوکین 

الان رتبه برترم با پسراس 

همه راحتن