2777
2789

سوییچ ماشین دست منه چندوقته الان رفتم از صندوق عقب ماشین اب معدنی ها بیارم بالا 

چندتا قرص دیدم..

یکی xn بود سرچ کردم برای تاخیری قرمز رنگ بود شکل قرص هاشم زشت بود..چطور بگم

همراه کاندوم چندتا قرص دیگه که مصرف شده بودن

خیلی ببخشید یدفعه گفتم شوکه شدم 

اصلا کنار مامانمم نمیخوابه همش دعوا و بحثن این دونفر

اینا برای چی بود خب

چندبارم تاکید کرد فقط اب هارو بیار بالا به چیزا دیگه دست نزن 

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

خودم دارم ولی نمیخام اون چیزی که فکرشو میکنم بشنوم..

قرار نیست که جلوی تو اونکارو کنن با مامانت که بفهمی

میدونم

بالاخره هرکس وضع زندگیشو میبینه 

وگرنه انقد شوکه نمیشدم

والاپدرومادرهاهم دیگه بی حیا شدن

من با۳۰سال سن اصلانمیدونم اینا چی هستن

من خودمم چندوقته پیش یه چیزی شبیه اسپری تو باغچمون دیدم سرچ کردم تاخیری بود

آخه چقدر آدم بایدبی حیاباشه همچین چیزایی رو دم دست بزارن نمیگن ماهم مجردیم دلمون میخاد😂

متاسفم

ولی چیزی رو ک داری انکار میکنی درسته!

بچسب به زندگیت

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

قرص ها رو بندازپدرت چند سالشهبهش بگو من بودم بهش میگفتم اینا برا چی؟

خجالت میکشم 

اخه ۵۲ سالشه سنی گذشته این کارا چیه