نمیدونم کتابای تست ارشدمو رد کنم بره یا نگه دارم واسه دکتری؟کسی میدونهدمنابف دکتری همونه یا فرق داره
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
ضمن اینکه راجب مقاله نوشتن برای مصاحبه دکتری خیلی ابهام دارم
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
چقد دغدغه هاتون شبیه منه😁منم رو یسری کتب مدرسانم نوشته ارشد و دکتری و احتمالا باید نگهشون دارمضمن ا ...
منمدودلمنمیدونم چیکار کنم😅یکی از دوستام گفت اگه نمیخوایشون بهم بفروششون از طرفی میگم اگه بعدا نیازم بشه مجبورم دوبل سوبل پول بدم بخرم از طرفیم میگم شاید تغییرات داشته باشه و مشاور که گرفتم بگه نه این منبعتو عوض کن واقعا دارم رد میدم😭😂
واای منم به مقاله نوشتن فکر میکنم ولی متاسفانه اصلاااا هیچ ایده ای ندارم که از کجا شروع کنم
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
من فعلا منابعمو نگه میدارمسود فروشش اونقدر نیس ک اگه مجدد بخام همینو بخرم بی ارزه و اینکه رشته م مشا ...
اخه یکی از مشکلات مناینه که جا وایسه نگه داری منابعم ندارم از طرفیممیگم نگه دارملازممنشه چی😭😂عه جدی؟منمروانشناسی امیه جورایی بهممرتبطیم
مقاله از چه سایتی میخونی؟
دقیقا وااقعا باید بکوب تلاش کرد
اخه یکی از مشکلات مناینه که جا وایسه نگه داری منابعم ندارم از طرفیممیگم نگه دارملازممنشه چی😭😂 ...
چند روز پیش اوردمشون ک بفروشم دیدم همشون نوشته دکتری
چپوندم زیر تخت مجدد🤣
از فردا میخوام شروع کنکور فعلا ایده ای ندارم
چون فردا اولین روز دانشگاه و کلاسامه🥹
چند روز پیش اوردمشون ک بفروشم دیدم همشون نوشته دکتری چپوندم زیر تخت مجدد🤣از فردا میخوام شروع کنکور ...
من تازه فردا باید دربیارم ببینم کتابام وضعیتشون چجوریه😂
موفق باشییئ