2777
2789
عنوان

بنظرتون دروغ میگه

74 بازدید | 10 پست

یکی از دوستام باهم حرف می‌زدیم دیشب نگفت می‌ره جایی امروز آنلاین نشد برای کلیپ فرستادم صبح الان دیدش نوشت سلام اینجا نیستم دارم میرم .... فردا شب برمی‌گردم آنتن ندارم گوشیمم داره خاموش میشه نوشتم مشکلی پیش اومده گفت نه اومدم فلان جا با خانواده ازصبح تو ماشینم چند تا عکس فرستاد و اف شد بنطرتون بختش تند نبود؟نوشتم خدافز نوشت خدافز گلم حس کردم میخواد دیگه حرف نزنه عصبی شدم چون نگفت می‌ره بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی خب ما باهم صمیمی هستیم توقع نداشتم نکه

والا من توقع بیجایی میدونم این مورد رو

هر چقدر هم صمیمی باشین حتی خواهر باشین بازم دلیل نمیشه لحظه به لحظه به هم گزارش بدین

والا من توقع بیجایی میدونم این مورد روهر چقدر هم صمیمی باشین حتی خواهر باشین بازم دلیل نمیشه لحظه به ...

بنطرت تند برخورد نکرد؟یا نخواد حرف بزنیم دیگه؟