2777
2789
عنوان

بیاید نظرسنجی بشینم خونه پدرشوهر یا برم خونه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش خونه ای که بدم اجاره رو دیگه حالم بد میشه خودم توش بشینم 

نمیدونم خونه ای که خریدی نو هست یا دست دوم 

ولی اگه نوئه خودت برو بشین 

بعدم اجاره ها اونقدری زیاد نیست که بشه باهاش کارخاصی کرد و قرض رد کرد

ده سال که نشستین کاراشون رو هم که برید باید انجام بدید کلی هم بدهی که دارید بشینید عزیزم یه کم سبکتر شدید انشاالله برید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اگه بی آزار هستن فعلا نرو به قول خودت چون یه دونه پسر هست شوهرت در هر صورت یه پاش خونه پدرش هست پس ح ...

اره اینو میدونم که اگر شهر دیگ هم باشیم کارشون با ماس منم دیگ عادت کردم سعی میکنم کمتر حرص بخورم و توخودم بریزم

خوب تو فرض کن 20 تومن قسط داریم 30 تومن حقوقه اگر بریم همون 20 میشه اگر بمونیم میشه 14

من بودم با این شرایط میرفتم خونه خودم 

راستشو بخای دلم نمیاد خونمو دست مستاجر بدم چون وقتی رفت چند برابر باید خرجش کنم

فقط ۶ تومن از واممون کم میشه به نظرت ارزش داره؟

6 تومن وام کی میده؟   

اجاره هم میاد حسابتون درسته؟ چقدر اجاره میدین؟

گفتم انتخاب با خودتونه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

فقط ۶ تومن از واممون کم میشه اگر بره اجاره به نظرت ارزش داره؟

به هر حال اگه خونه پدرشوهرت مشکلی ندارین، اجاره دادن خونتون کمک خوبیه تا وقتی که دستتون باز شه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای