2777
2789
عنوان

شیر داغ باشه یا سرد واسه شیر برنج

78 بازدید | 8 پست

بعده اینکه برنج پخته شد شیر رو باید جدا بجوشونم بعد اضافه کنم به شیر برنج یا همینجوری سرد اضافه کنم؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوش مصنوعی گفت:


برای شیر برنج طعم و بافت بهتر، بهتره این کارو انجام بدی:


1. شیر رو جدا گرم کن: شیر رو روی حرارت ملایم بجوشون، یا حداقل داغ کن (ولی زیاد نجوشه که سر بره).



2. بعد اضافه کردن به برنج: وقتی برنج تقریبا پخته و نرم شد، شیر داغ رو کم‌کم اضافه کن و همزمان هم بزن تا قوام پیدا کنه.




❌ اضافه کردن شیر سرد مستقیم باعث میشه برنج خام و آبکی بمونه و طعم شیر کمتر حس بشه.


اگه بخوای، می‌تونم یه روش سریع و خوشمزه برای شیر برنج کرمی و بدون ته گرفتن برات بگم.



ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792