بچه ها کسی هست تجربه داشته باشه بردمش دکتر چقدر وقت طول میکشه خوب بشه و جاش میمونه تروخدا اگه تجربه دارید بگید یکم دلم آروم بگیره
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
استرس فقط باعث میشه خودتو گم کنی ندونی داری چیکار میکنی خونسرد باش همین . من برا دید چشام کورتون خور ...
الهی بگردم عزیزم سلامتی همیشه داشته باشی
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!