2777
2789
آدم نیاز نیست همه چیو تجربه کنه از تجربه دیگران درس گرفتن خیلی کار بزرگیه .نزدیکان من تجربه داشتن خی ...

دور نشستن و لنگ کردن قضیه شماست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

داری خودتو خلاص میکنی اونوقت بچه دوساله رو انداختی زیر دست این روانی با خونسردی میگی انقد میزنه که ح ...

دقیقا بخدا من نمی‌خوام قضاوت 

کسی که زندگیش خوبه از اول خوب بود اما یهو بعد چند سال مشکل میخورن قضیه شون فرق داره بعضی ها از اول نمیسازن بچه میارن درست شع اخرش نمیشه بخدا ظلم بعد راحت بچه رو میزارن میرن طلاق بخدا تو آشنا دیدم دید زندگیش خوب نیس دوتا آورد الان داره طلاق میگیره بخدا ظلم در حق بچه 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم کوتاه بیا و برو تو تامیکای سن و سال خودتکی اخه بعد ۱۷ سال میتونه برگرده پیش والدیناصلا قابل تح ...

واسه شما قابل درک نیست آدمایی که خودشون و ضعیف میبینن همچین طرز فکری دارن که بعد ۱۷ سال تجربه باید بچسبن به خانواده.

شاید شما راست میگی آخه تو محیطی که من بزرگ شدم دیدم چه زنایی که برا زندگیشون جنگیدن و ساختنش و خوشبختن حالا شما میخوای باور نکن .

ایشالله که هر جا که هستین خوشبخت باشین .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
دخترم کوتاه بیا و برو تو تامیکای سن و سال خودتکی اخه بعد ۱۷ سال میتونه برگرده پیش والدیناصلا قابل تح ...

دقیقا اصلا هیچ اطلاعی از شرایط استارتر ندارن بعد سریع پیشنهاد طلاق میدن که بعدش آرامش پیدا میکنی 

بک مشاور بعد از حداقل بیست جلسه و آگاهی از تمام شرایط زندگی و خانوادگی و مالی و فرهنگی خانوم با ترس و لرز پیشنهاد طلاق میده بعد اینجا یک پاراگراف میخونند سریع میکن طلاق 

دور نشستن و لنگ کردن قضیه شماست

این که زن باید تو سری خور باشه هم طرز فکر شماست.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
دقیقا بخدا من نمی‌خوام قضاوت کسی که زندگیش خوبه از اول خوب بود اما یهو بعد چند سال مشکل میخورن قضیه ...

دقیقا همینه برای همین هم ما میکیم طلاق اشتباهه 

خود آستارتر میگه ۱۷ ساله دارم میسوزم خوب تو این سالها که داشته میسوخته سه تا هم بچه آورده الان میخواد بره سه تا بچه رو بزاره پیش شوهرش 

زندگی سه تا بچه رو جهنم بکنه که شاید زندگی خودش کمی بهتر بشه که اونم من شک دارم بهتر بشه 

هی عزیز جان

شما مو میبینی فقط

ولی پیچشش ندیدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هی عزیز جانشما مو میبینی فقطولی پیچشش ندیدی

بیخیال با بحث کردن نه شما قانع میشی نه من .

خوشبخت باشی دوست عزیز.

هی عزیز جانشما مو میبینی فقطولی پیچشش ندیدی

دقیقا همینه یک چیزی شنیدن هر کی بگه بساز میکن زن ضعیف و توسری خور هست 

من خودم شوهرمو گذاشتم ایران تنهایی رفتم یک قاره دیگه زندگی ساختم تازه همه چیز حاضر و آماده شد شوهرم پاشد اومدش همه به شوهرم میگفتن زنت هم قوی هست هم باهوش 

خودم تو تهران از خانواده امروزی و وضع مالی خوب دارم قبلا مدیر بودم 

جرات ندارم با سه تا بچه اسم طلاق رو بیارم 

تازه تو ایران هم نباشه اصلا همون انگلیس هم باشم با سه تا بچه جرات طلاق ندارم بعد اینجا به خانومی که شغل نداره پول نداره احتمالا مهارتی هم نداره با سه تا بچه میگیم جدا نشو بهمون میگن زن ضعیف و توسری خور 

دقیقا همینه یک چیزی شنیدن هر کی بگه بساز میکن زن ضعیف و توسری خور هست من خودم شوهرمو گذاشتم ایران تن ...

میدونم عزیز جان 

خدا والدینت سلامت نگه داره این دختر فهمیده تربیت کردن

میان میگن زن حق زندگی داره زن فلان زن بره راحت شه

اون زن ی خودخواه تمام هست بچه تو شوهرت زیر پتو اوردی اون موقع که داشت قربون صدقت میرفت مسئول هستی بخدا حق الناس یکم ب بچه ها فکر کن

زنی که عقل داشته تو سری خور نباشه از اول عقلشو جمع کنه بچه نیاره میاره یکی نهایت دوتا سومی داره میگه دوسالش حتی بچه مریض پناه این بچه کیه مادرش بعد مادر بیاد ب همه ثابت کنه ضعیف نیس وقتی مادر باشی باید ضعیف باشی چون باید از یکی ضعیف تر از خودت مراقبت کنی

دقیقا بخدا من نمی‌خوام قضاوت کسی که زندگیش خوبه از اول خوب بود اما یهو بعد چند سال مشکل میخورن قضیه ...

حالا بدنیا اورده کاری نمیشه کرد..نمیسازن طلاق بگیرن ولی نه اینکه بچه رو شکنجه کنن .الان اون بچه ها از صدای نفس خودشون میترسن چون پدرشون ممکنه وحشی بشه بزندشون.

حالا بدنیا اورده کاری نمیشه کرد..نمیسازن طلاق بگیرن ولی نه اینکه بچه رو شکنجه کنن .الان اون بچه ها ا ...

اره اگه بچه پیش مادر باشه می‌تونه جدا بشه اگه شوهر رفتارش خوب باشه پدر خوبی باشه حداقل خیالش راحت که بچه عذاب نیس بهش میرسن این میگه بچه رو کتک میزنن چ میدنم گفته سرشون میبرم واقعا نمیدونم چی بگم خدا راه. راست بزاره جلوش

هر چی صلاح