2777
2789
عنوان

شغل رنگ مو درامد داره❓

67 بازدید | 13 پست

چند وقته دارم فکر میکنم که برم دوره رنگ مو 

ولی نمی دونم بعدش درامد داره یا نه 

دوستم میگفت من کلی ارایشگاه دیدم که صندلی اجاره میدن می تونم این کار رو هم انجام بدم ولی خیلی استرس دارم چون پول دوره رو سخت میتونم جور کنم بعد ببینم براش کار نیست... 

پارسال 3میلیون داشتم البته پول لباس عیدم بود نخریدم رفتم دوره تکنسین داروخانه ولی حتی برای دوره کاراموزیش هم معرف (پارتی) میخواستن 

من رنگ کارم البته الان دیگه به خاطر بچه داری کار نمی کنم نمی دونم وضعیت الان چه جوره ولی سخت ترین لاین رنگ و لایت هست...دیر به درآمد میرسه...باید هی دوره های جدید بری مهارتت رو آپدیت کنی...یه مدت دستیار باشی...به شهر و محیط محل زندگی خیلی بستگی داره...اینا اوکی باشه درآمد داره...مثلاً دوستای من تو تبریز یه قیمتایی می گرفتن که اصلاً تعداد معدودی تو شهر ما همچین خرجی برای یه رنگ می دادن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمد خوبی داره ولی ریه هات داغون میشه مخصوصا که بخوای کنارش دکلره هم انجام بدی لاین ناخن بهتره به ن ...

ناخون رو به دلایلی نیستم 

برای بوی رنگ هم ماسک استفاده میکنم 

به نظرتون چه کاری تو ارایشگری زود به درامد میرسه

ناخن و میکروبیلدینگ و فیبروز اینا بهترن...من میکروبیلدینگ و فیبروز هم انجام می دادم از این راضی تر بودم...لااقل مجبور نبودم سر پا باشم روی صندلی می نشستم ولی رنگ کاری با پاهام کرده که نابود شدم تمام پاهام واریس شده و گودی کمر شدیدی گرفتم.

ناخن و میکروبیلدینگ و فیبروز اینا بهترن...من میکروبیلدینگ و فیبروز هم انجام می دادم از این راضی تر ب ...

اینا رو اصلا نمی دونم چی هست 😂😂

مشتری داره؟ اخه ما پایتخت نیستیم 

اینا رو اصلا نمی دونم چی هست 😂😂مشتری داره؟ اخه ما پایتخت نیستیم

ببین عزیزم تاتو های سنتی ابرو یادته؟؟

این میکروبیلدینگ و فیبروز روشای جدید و پیشرفته اش هست...به روز شده همون تاتو هست...اتفاقاً چه بهتر اگه اطرافتون کم تر کسی سمتش رفته به نفع تو هست...یه نگاه به زنای اطرافت کن ببین چه کار آرایشی و زیبایی کم تر بینشون انجام میشه...مثلاً اگه کراتین کم تر انجام میشه تو سمت اون برو...یا همین کارای ابرو تو سمت اون برو...سمت لاینی برو که دست توش کمه...اون جوری موج اول بازار کار برای تو میشه ضمن این که باید مهارت ارتباطی قوی و مهارت آرایشگریت قوی باشه.

بدبختی نه اشنا ندارم

منظورم این که مثلاً همسایه ها یکی آرایشگر باشه بتونی باهاش حرف بزنی صندلی اجاره بده بهت یا یک همچین چیزی نه اینکه لزوماً فامیل باشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰