2777
2789

برای خواهرم دنبال خونه میگشتیم رفتیم یه جا خوشمون اومد میخواستیم بریم قرارداد بنویسیم 

یهو دیدیم زنش اومد پایین برگشته میگه ببین عزیزم ما صد میلیون دادیم به کمد دیواری لطفاً خرابش نکنید 😐 گفتیم چشم ، برگشته میگه صد میلیون هم دادیم به کابینت های آشپزخانه لطفاً تحت هیچ شرایطی روغن نپاچه روشون گفتیم چشم 😐 برگشته میگه از کابینت های بالا استفاده نمیکنید همین پایینی ها بسه چند روز دیگه هم میام سلفون روشون میپیچم 😐😐😐 با همه اینا کنار اومدیم تا اینکه برگشت گفت عزیزم من پله هارو موکت کردم از این گروناست اگه ببینم آدم تمیزی هستی همونجا میمونه اگه نه ببینم شلخته هستی همشو جمع میکنم 😐😐😐😐

من حقیقت دیگه نتونستم تحمل کنم گفتم ببخشید خانمی احیانا چهره و تیپ و ظاهر ما به این میخوره که از جنگل و کثافت و لجنزار اومده باشیم اینجا ؟ خواهرم هی نیشگون میگرفت ولی اگه حرف نمیزدم میترکیدم ، گفت نه چطور ؟ گفتم اول اینکه شما از همون اول نگران مالت هستی مام والا قوم مغول نیستیم ما با کابینت و کمد دیواری تو چیکار داریم مگه میخواییم کُشتی بگیریم آخه ؟ دوما هر کسی به اندازه خودش تمیزه شما حق نداری به کسی بگی کثیف یا تمیز ، سوما شما که این همه حساس و وسواسی خونتو نده مستاجر کسی مجبورت نکرده این غربتی بازی ها چیه درمیارید ؟ راه پله اگه کثیف بشه فوقش طرف برمیداره موکتاشو میشوره دیگه مرگ که نیست چاره نداشته باشه 

بهش برخورد گفت نه خونمونو نمیدیم اجاره گفتم مام مشتاق نیستیم و اومدیم بیرون 

حالا خواهرم میگه خراب کردی خونش قشنگ بود گفتم بدبخت اون آدمی که من دیدم هرروز در میزد میومد داخل کابینتا رو چک میکرد اوسکول 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

حالا به تو چرا بر خورده؟

نه تو حق اون برخورد رو داشتی نه اون

از ی طرف راست میگه زا ی طرف هم واقعا زیاده روی کرده

بعضی از مستاجرا واقعا رعایت نمیکنن

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا به تو چرا بر خورده؟نه تو حق اون برخورد رو داشتی نه اوناز ی طرف راست میگه زا ی طرف هم واقعا زیاد ...

به من برنخوره؟ وقتی روی حرفش با جفتمون بود من هیچی نمیگفتم؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ندید بدید بوده بدبخت آخه کی کابینتای خونه ای ک میده اجاره رو براش تعیین تکلیف میکنه گدا

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

دمت گرم ولی ببخشیدا حس میکنم خواهرت ارزش نداشت اینکارو براش بکنی به جای اینکه ازت تشکر کنه همچین ادم ...

اون فعلأ چشماش کور شده داغه فکر میکنه خونه بهتر از اون گیرش نمیاد 

یعنی چی کابینت بالا استفاده نکنه؟ /:

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اون فعلأ چشماش کور شده داغه فکر میکنه خونه بهتر از اون گیرش نمیاد

فردا پس فردا میومدن بخاطر ی غبار روی دیوار هم ایراد می گرفتن بهشون

همون بهتر نسد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حالا به تو چرا بر خورده؟نه تو حق اون برخورد رو داشتی نه اوناز ی طرف راست میگه زا ی طرف هم واقعا زیاد ...

راست میگفت ک از کابینتای بالا استفاده نکنید؟عجب

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺