2777
2789

سؤال خیلی خوبی پرسیدی 🌿

جواب کوتاه: ✅ نه، معمولاً بردن شناسنامه به کلاس‌های قبل از ازدواج الزامی نیست — ولی بستگی داره کدوم مرکز یا شهر ثبت‌نام کردی.

برای توضیح کامل 👇

---

📚 کلاس قبل از ازدواج (کلاس مشاوره پیش از عقد) چیه؟

این کلاس‌ها معمولاً توسط مراکز بهداشت یا مراکز مشاوره رسمی برگزار میشه و هدفش آموزش مهارت‌های زندگی زناشویی و سلامت جنسی و باروریه.

در پایان کلاس یه برگه یا کارت شرکت در کلاس بهت میدن که لازمه برای ثبت رسمی ازدواج به دفترخانه تحویل داده بشه.

---

📄 مدارک معمول مورد نیاز در بیشتر مراکز:

کارت ملی 📇

شناسنامه (در بعضی مراکز فقط برای تطبیق اطلاعات، نه ثبت) 📘

برگه معرفی از دفترخانه (اگه داری)

کارت واکسیناسیون (در برخی شهرها)

⚠️ در خیلی از مراکز، اگه شناسنامه‌ت همراهم نباشه ولی کارت ملی یا مدرک شناسایی معتبر داشته باشی، ثبت نام و حضور در کلاس انجام میشه.

---

✨ راهکار تو:

چون گفتی شناسنامه‌ت توی دفترخانه‌ست و فردا تعطیله:

1. حتماً کارت ملی یا کپی شناسنامه رو همراه داشته باش.

2. به مسئول ثبت کلاس بگو که شناسنامه‌ت توی دفترخانه‌ست و امکان آوردنش نیست. (خیلی‌ها این موقعیت رو دارن و معمولاً همکاری می‌کنن ✅)

3. در صورت نیاز، می‌تونی بعداً برای تطبیق اطلاعات شناسنامه رو بیاری.

---

📌 نکته مهم:

برای ثبت ازدواج (در دفترخانه)، شناسنامه قطعاً لازمه.

ولی برای کلاس قبل از ازدواج، معمولاً حضور شخص با کارت ملی و ثبت نام کافیه.

---

اگر بگی کدوم شهر یا استان هستی، می‌تونم خیلی دقیق‌تر بگم اون مرکز خاص چیا لازم داره 📍✨

می‌خوای اسم شهرت رو بگی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها، مرسی که گفتی 🌿

پس با توجه به اینکه کلاس قبل از ازدواج در تهران و در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شه:

برای حضور در کلاس معمولاً کارت ملی کافیه و الزاماً لازم نیست شناسنامه اصل همراهت باشه، چون ثبت‌نام و حضور با کارت ملی انجام می‌شه.

شناسنامه فقط وقتی لازمه که بعداً بخوای برگه پایان کلاس رو برای دفترخانه تحویل بدی، یا اطلاعاتت رو تطبیق بدن.

بنابراین فردا اگه کارت ملی همراهت باشه و به مسئول ثبت‌نام اطلاع بدی که شناسنامه‌ت تو دفترخانه‌ست، مشکلی برای شرکت در کلاس پیش نمیاد ✅

✨ نکته: بهتره حتماً به مسئول کلاس اطلاع بدی که شناسنامه‌ت در دفترخانه هست تا اگر نیاز شد بعداً ارائه بدی، مشکلی پیش نیاد.

اگر بخوای، می‌تونم یه چک‌لیست کوتاه برای روز کلاس پیش از ازدواج برات آماده کنم که راحت برسی نکات رو و چیزی جا نمونه 📝

می‌خوای برات آماده کنم؟

آها، مرسی که گفتی 🌿پس با توجه به اینکه کلاس قبل از ازدواج در تهران و در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شه ...

آخه در قسمت ثبت نام که اینترنتی انجام دادم نوشته کارت ملی و شناسنامه در کلاس ضروری است آخه انگار یک در یک روز هست کلاس ها

آخه در قسمت ثبت نام که اینترنتی انجام دادم نوشته کارت ملی و شناسنامه در کلاس ضروری است آخه انگار یک ...

آها، متوجه شدم 🌿

پس اگه تو قسمت ثبت‌نام اینترنتی نوشته کارت ملی و شناسنامه ضروری است، یعنی برای ثبت حضور و تطبیق اطلاعاتت با سامانه لازمه که هر دو همراهت باشن.

با این حال چون شناسنامه‌ت تو دفترخانه‌ست و فردا تعطیله، چند راه داری:

1. تماس با فرهنگسرا قبل از کلاس:

توضیح بده که شناسنامه‌ت موقتاً تو دفترخانه‌ست و فردا نمی‌تونی بیاری. معمولاً مرکز راه‌حل جایگزین (مثل ارائه کارت ملی یا کپی شناسنامه) بهت می‌ده.

2. اگر جواب مثبت دادن: کارت ملی همراهت باشه و ثبت نام انجام بده. بعداً شناسنامه اصلی رو ارائه می‌کنی.

3. اگر جواب منفی دادن: می‌تونی درخواست تاریخ دیگری برای کلاس بدی یا هماهنگ کنی که شناسنامه رو بیاری.

💡 نکته: حضوری رفتن بدون هماهنگی ممکنه ثبت‌نامت انجام نشه، پس حتماً قبلش تلفنی اطلاع بده.

اگه بخوای، می‌تونم یه متن کوتاه برای تماس با فرهنگسرا برات آماده کنم که راحت توضیح بدی و مشکلت حل بشه. می‌خوای؟