2777
2789
عنوان

از خنده های بد موقع تون تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست
وای خیلی سختههه🤣

رسیدم خونه حس کردم ماهیچه های شکمم پاره شدن 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشت سرم داد و بیداد میکرد من از استرس خندم گرفتت بعد ببین صورتش قشنگ از عصبانیت قرمز بودااا برگشت گ ...

کی بود؟ 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

وای مردمم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا رحمت شون کنه

هنوزم بهش فکر میکنم تو این دو سال نیم به اندازه اون لحظه نخندیدم 

ممنون عزیز دلم همچین اموات شما رو 💙

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

منم مدرسه آنلاین بود

میگفتن معلم ادبیات مون ابرو هاش خیلی زیاد و پرپشت و پیوندی هست

من تاحالا ندیده بودمش

اولین بار که رفتیم امتحان حضوری بدیم 

توی راهرو، خودم تنها وایساده بودم

یهو دیدم ی خانم داره میاد که ی آبروی خیلیییییییی کلفتتت و پهنن و پیوندییییی داره ،وای بخدا انگار سیبیل بود

چنان از خودم بیخود شدم و خنده ام ترکید 

بعدش تند تند سرفه کردم که بگم مثلا مریضم رفتم تو کلاس 🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بخدا انقد اذیت میشمم حرفم نمیتونم بزنم از خنده 😂😂

دقیقا

منم اگر بگیرتم

دیگه تموم ندارا

اشک میریزم از خنده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چند روز پیش تو یه مهمونی فوق رسمی خوردم زمین و خانم کناریم تا یک ساعت خندید جوری ک اشک از چشم هاش میریخت با وجود لینکه خودم غرق خجالت بودم میدونستم اونم الان داره خجالت میکشه ولی خندش دست خودش نیست مدام میگفت ببخشید ولی کنترل نداشت

چند روز پیش تو یه مهمونی فوق رسمی خوردم زمین و خانم کناریم تا یک ساعت خندید جوری ک اشک از چشم هاش می ...

وای خیلی بده😂🤣

ببخشید تاپیک دختر اون فرد حذف شد مجبور شدم اینجا جواب بدم. خودم رو به خواب نزدم عزیزم. فقط از قضاوت میترسم چه فرد معروف باشه و چه غیرمعروف. امام علی میگه بین حق و باطل چهار انگشت فاصله هست. بعد دستشون رو بین گوش و چشمشون میذارن و میگن حق اونه که میبینی، باطل اونه که میشنوی.

خودم رو به خواب نزدم

بسلامتی 🤣

تو دفتر مدیر داشتن سرم عربده میزدن جوری که معلما دانش اموزا میگفتن ولش کن یهویی زدم زیر خنده از دهنم پرید کفتم خیلی گوگولی میشی موقع عصبانیت 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️