پسرم کلاس سومه غیرانتفاعی میره بعد چندروز پیش دیدم غیرانتفاعی دخترا همه تو خیابون سینی تغذیه دستشونه گفتم چه کارایی میکنن تو این گرونی بعضیاشون تغذیه آنچنانی داشتن خلاصه دیشب تو گروه مدرسه گفتن برای هفته سلامت تغذیه بیاریدیه لحظه اعلان اومد بالا من فقط اولاشو خوندم شوهرم صبح پسرمو برد مدرسه گفت همه سینی دستشون بود پسرم کلا جز کیک ونوشیدنی چیزی نمیخوره چندین بار لقمه دادم آورده پیشه خودم گفتم میدادم هم نمیخورد ولی الان دیدم معلمشون فیلم وعکس گذاشته تو گروه نکرده جوری بگیره که پسرم نیفته دستشو گذاشته زیره جونش نشسته اعصابم خورد شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا بعضیاشون فقط برای چشم وهم چشمی یا بگن وضعمون توپه تغذیه آنچنانی میذارن یا روزه جهانی کودک گفتن اسباب بازی بیارید پسرمم برد رفتم مدرسه دیدم بعضیا اسباب بازیای خاص وگرون قیمت آوردن