2777
2789

پسرم کلاس سومه غیرانتفاعی میره بعد چندروز پیش دیدم غیرانتفاعی دخترا همه تو خیابون سینی تغذیه دستشونه گفتم چه کارایی میکنن تو این گرونی بعضیاشون تغذیه آنچنانی داشتن خلاصه دیشب تو گروه مدرسه گفتن برای هفته سلامت تغذیه بیاریدیه لحظه اعلان اومد بالا من فقط اولاشو خوندم شوهرم صبح پسرمو برد مدرسه گفت همه سینی دستشون بود پسرم کلا جز کیک ونوشیدنی چیزی نمیخوره چندین بار لقمه دادم آورده پیشه خودم گفتم میدادم هم نمیخورد ولی الان دیدم معلمشون فیلم وعکس گذاشته تو گروه نکرده جوری بگیره که پسرم نیفته دستشو گذاشته زیره جونش نشسته اعصابم خورد شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عن بازی 😂😂😂من اگه مامان بشم :

بخدا بعضیاشون فقط برای چشم وهم چشمی یا بگن وضعمون توپه تغذیه آنچنانی میذارن یا روزه جهانی کودک گفتن اسباب بازی بیارید پسرمم برد رفتم مدرسه دیدم بعضیا اسباب بازیای خاص وگرون قیمت آوردن

یعنی بهتون اعلام کردن شما چیزی ندادی به بچت؟ 

بچه منم بدغذاست نمیخوره میاره ولی خب جلو بقیه بچها خوب نیست دست خالی 

کلی غذا هست مگه تو خونه غذا نمیخورید 

بچه من دولتی هنوز نگفتن و فکر نکنم بگن

ول کن بابا

برا خودت نزار اصلا

بچه ت هم که الحمدلله سایه پدر مادر بالا سرش هست و غذا نخورده هم که نیست

اگه مشکلت مدرسه و مراسمی هست که گذشت

اصلا برای خودت نزار،. تموم شد رفت

اما اگه نگرانی که پسرت چیزی هوس کرده باشه توی اون مراسم، ازش بپرس براش درست کن