2777
2789
عنوان

از وقتی میام نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 27 پست

من خیلی  وقته نمیام نی نی سایت بچه کوچیک دارم...اما قبلا که میومدم بازار امتحان کردن شوهرا دآااااااغ بود حسابی.همه میگفتن بابا نکنید این کارو تهش که چی میخوان چیکار کنید اخه.ولی کو گوش شنوا .انگار مد شده بود

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی وقته نمیام نی نی سایت بچه کوچیک دارم...اما قبلا که میومدم بازار امتحان کردن شوهرا دآااااااغ ...

همون بهتر که نمیای. منم تازگی خیلی میام بجای اینکه برم اینستا بچرخم میام اینجا

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

من یه تاپیک خوندم 

کلا زندگیم عوض شد 

دیگه با شوهرم بخاطر رابطه ای که میخواست 

دعوا نمی‌کردم 

قدرشو نمی دونستم قبلش میگفتم اذیتم رابطه میخواد چرا همش🥹🥹🥹

معجزه شکر گزاری...

کلا تصور من از ازدواج رو بهم ریختنفقط نمیدونم حقیقت محضه یا حقیفتو کوبوندن تو صورتم

اصلا به تاپیک اینایی که از شوهر و مادرشوهر و زندگی مشترک بد میگن توجه نکن. درسته آدم تو زندگیش ممکنه مشکل داشته باشه. ماهم ممکنه قهر کنیم اختلاف نظر داشته باشیم ولی خب خوبیایی هم داره صددرصد

اینا باعث شدن مردم بیشتر به جون شوهر و مادرشوهراشون بیوفتن. البته بعضیاشون حق دارن دلشون پره میان اینجا دردودل کنن ولی در کل فقط به اینا توجه نکن زندگی مشترک خوبیا و‌ قشنگیای دیگه هم داره مهم اینه همسرت آدم خوب و درستی باشه

من یه تاپیک خوندم کلا زندگیم عوض شد دیگه با شوهرم بخاطر رابطه ای که میخواست دعوا نمی‌کردم قدرشو نمی ...

منم میام اینجا میبینم بعضی دعوا و قهرام الکی بود

آره عدس پلو رو یاد بده

پیاز رو نگینی خورد کن و سرخ کن. یه مقدار سبک شد بهش گوشت چرخ کرده اضافه کن به همراه نمک و فلفل و زردچوبه کامل سرخش کن. توش یخورده خیلی کم آب جوش بریز که گوشت قشنگ بپزه. آبش که خشک شد کشمش و یخورده زرشک که زرشکش سلیقه ایه میتونی فقط کشمش بریزی باهاش تفت بده. 

یه جای دیگه عدسارو که نیم ساعت خیسوندی بذار بپزه. فقط مواظب باش له نشه. برنج هم یه مقدار خیلی کم زردچوبه بزن که سفید نباشه و آبکشش کن. 

موادت رو با برنج قاطی کن و زعفرون هم بریز که خیلی خوش طعم و خوش رنگش میکنه. بذار دم بکشه. 

این روش عالی میشه